|
Recept na Rybářova podkova s kaší
Recept na Rybářova podkova s kaší je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Rybářova podkova s kaší budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kapr Na marinádu: 1pl medu 2pl olivového oleje 1kl tymiánu 1/2kl chilli šťáva z 1/2 limetky pepř, sůl hladká mouka na obalení olej na smažení Na kaši: 600g brambor 3ks mrkve 1/2 celeru (střední) 3 stroužky česneku 250ml mléka 1pl másla sůl voda na vaření.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rybářova podkova s kaší
Recept na Rybářova podkova s kaší: Kapra si den předem opereme, zbavíme kůže, nakrájíme na porce. Na marinádu si vše smícháme. Marinádou potřeme porce kapra, které naskládáme na sebe a necháme v lednici do druhého dne. Porce kapra obalíme v mouce a smažíme na oleji do zlatova. Každou stranu asi 5 minut. Na kaši si očistíme brambory, mrkev a celer, nakrájíme na kostky, brambory na větší a celer s mrví na menší, dáme do hrnce, zalejeme vodou, osolíme a uvaříme do měka. Vodu slejeme, brambory, mrkev a celer rozmačkáme, přidáme horké mléko, máslo, utřený česnek a vše zamícháme. Kapra podáváme s kaší.
Poznámka k receptu na Rybářova podkova s kaší: Líbí se mi marinovaná rybička i připravená kašička+13
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rybářova podkova s kaší, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: nofrona (nofrona)
- Datum vložení: 19.11.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: kapr Na marinádu: 1pl medu 2pl olivového oleje 1kl tymiánu 1/2kl chilli šťáva z 1/2 limetky pepř, sůl hladká mouka na obalení olej na smažení Na kaši: 600g brambor 3ks mrkve 1/2 celeru (střední) 3 stroužky česneku 250ml mléka 1pl másla sůl voda na vaření
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rybářova podkova s kaší,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rybářova podkova s kaší - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rybářova podkova s kaší
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|