RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ruske plnene pampusiky

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ruske plnene pampusiky, recepty Ruske plnene pampusiky, Ruske, plnene, pampusiky


Recept na Ruske plnene pampusiky

Recept na Ruske plnene pampusiky je zařazen v kategorii bezmasá jídla. K přípravě Ruske plnene pampusiky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
450 g polohrubej muky 250 ml teplej vody 4 PL slnecnicoveho oleja 1 KL soli 1 KL cukru Plnka: 100 g fety ( plnku si mozete volit lubovolnu) cerstvy pokrajany kopor ( ine bylinky) 4-5 mensich paradajok olej na vyprazanie.

Ruske plnene pampusiky
Zvětšit obrázek

Recept na Ruske plnene pampusiky

Recept na Ruske plnene pampusiky:
Vodu zohrejme na teplu ( ja som neprevarala). Pridame cukor, sol, olej a premiesame. Pridame do misy s preosiatou mukou a vypracujeme cesto. Prikryjeme utierkou ( aby neobschlo) a nechame odpocivat 30 minut. Potom cesto rozdelime na dve polovice. Rozvalkame si plat s cca priemerom 35 cm , hrubkou 2 mm a prelozime na cistu utierku. Druhe cesto rozvalkame na cca 32 cm. Mensie paradajky nakrajame na kolieska a na paradajky ulozime trochu plnky ( feta rozmiesana a pridany posekany kopor). Prikryjeme cestom, ktore sme si rozvalkali ako prve a formickou vykrajujeme kolieska tesne okolo paradajky. Mozno preto neboli moje pampusiky take pekne, okruhle, pretoze ja som vykrajovala trochu vacsie kolieska ako boli paradajky. Vyprazame v dobre rozohriatom oleji do zlatista z obocho stran ( ako sisky). Po vybrati z oleja dame odkvapat na papierovu utierku. Nechame ochladit a potom sa uz mozeme pusti do nich. Z uvedej davky mi vyslo 23 papmusikov o priemere 7 cm.

Poznámka k receptu na Ruske plnene pampusiky:
http://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/2013/02/rusk...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ruske plnene pampusiky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: adkas
  • Datum vložení: 23.04.2013
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Bezmasá jídla
  • Suroviny: 450 g polohrubej muky 250 ml teplej vody 4 PL slnecnicoveho oleja 1 KL soli 1 KL cukru Plnka: 100 g fety ( plnku si mozete volit lubovolnu) cerstvy pokrajany kopor ( ine bylinky) 4-5 mensich paradajok olej na vyprazanie
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ruske plnene pampusiky, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ruske plnene pampusiky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ruske plnene pampusiky

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist