|
Recept na Rozmarýnová krkovička
Recept na Rozmarýnová krkovička je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rozmarýnová krkovička budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Vepř.krkovice 4 plátky, sůl,ml.pepř, hořčice plnotučná 1 lžička, olej, rozmarýn čerstvý nebo sušený(opatrně-je velmi aromatický), hladká mouka, žampiony krémové 3ks, červená a žlutá cibule, zelená cibulka nať, worcester voda-horká/vývar, smetana asi 1dc..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rozmarýnová krkovička
Recept na Rozmarýnová krkovička: Plátky masa naklepeme,osolíme,opepříme,zakápneme worcestrem,potřeme troškou hořčice,zakapeme olejem,posypeme rozmarýnem,dáme do misky a necháme v chladu uležet. Do pánve si dáme trošku oleje,rozpálíme a vložíme plátky odleželého masa.Vrchní stranu plátků posypeme moukou a když jsou opečené tak je otočíme pomoučněnou stranou dolů.Opečené maso vyjmeme stranou a uložíme do tepla.Do pánve vložíme na silnější plátky nakrájené žampiony,přidáme na osminky nakrájené cibule,lehce orestujeme,vložíme opečené maso moučnou stranou dolů,mírně podlijeme horkou vodou,smetanou a necháme přejít varem.Dle potřeby dochutíme solí,worcestrem,příp.špetkou hořčice,vložíme pokrájenou zelenou cibulku a sejmeme z tepla. Podáváme s vařeným nebo opečeným bramborem.
Poznámka k receptu na Rozmarýnová krkovička: Kdo nemusí vepřové maso,jde udělat i z kuřecího,ale v tom případě nám nejvíc chutná ze stehenních řízků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rozmarýnová krkovička, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mirca75
- Datum vložení: 19.08.2009
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: Vepř.krkovice 4 plátky, sůl,ml.pepř, hořčice plnotučná 1 lžička, olej, rozmarýn čerstvý nebo sušený(opatrně-je velmi aromatický), hladká mouka, žampiony krémové 3ks, červená a žlutá cibule, zelená cibulka nať, worcester voda-horká/vývar, smetana asi 1dc.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rozmarýnová krkovička,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rozmarýnová krkovička - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rozmarýnová krkovička
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|