|
Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici
Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici je zařazen v kategorii hovězí maso.
K přípravě Roštěná marinovaná v dijonské hořčici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 plátky Roštěné každý 200 gr dijonská hořčice sůl pepř olivový olej zelené fazolky několik kapek worcesterové omáčky 4 brambory máslo cibulka kudrnatá petrželka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici
Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici: Byl hodný, pracoval na zahradě, nebo okolo chaloupky, tak si zaslouží dobrou večeři. Jasně, že musíš být připravená. V lednici leží roštěnky, co kamarád řezník nechal uležet a potom přistrojil. Ty roštěnky vezmi, nasekni na bláně asi třikrát. Mírně osol a opepři, také jenom přiměřeně. Z obou stran potři tou hořčicí a nechej asi půl hodinky v lednici. Připrav si brambory jak máte rádi: pečené, nebo hranolky a také zámecké jsou k tomu výborné. Ty musíš mít předem vařené. Na pánev nalij trošku oleje, víš, že bylo psáno olivový. No nemusí být, i slunečnicový to zvládne. Zahřej olej na vysokou teplotu a hned ty roštěnky do něj vrzni. Dvě minutky z každé strany. Stáhni oheň, přikryj pokličkou a ještě tři minutky nechej táhnout. Stáhni z plotny, vypni hořák a nechej odpočívat, 5 minutek to stačí. Do výpeku přidej několik kapek worcesteru. Ty čerstvé zelené fazolky určitě nechej ve vařící vodě tři minutky. A vhoď do studené. Zámecké brambůrky : Uvařené brambory nakrájej na čtvrtky ( osminky ) a dej na pánev, kde se smaží na másle cibulka do sklovata. Prohřej a přidej tu kudrnku. Přihoď fazolky, aby se také prohřály. Na talíř dej brambory, navrch polož roštěnku a přidej ty fazolky. Přelij tou šťávou co zbyla v pánvi. Několik kousků opepřeného a osoleného rajčete se vedle brambůrků určitě hodí. Tatík vínko otevře a krásný večer za tu ňamku.
Poznámka k receptu na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici: Vypadá to složitě, ale je to dobré a rychlé. Pikantní, ale neostré. Dívky, co umí fotit, určitě přidají foto.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Roštěná marinovaná v dijonské hořčici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: jan.alois (Honza Alois)
- Datum vložení: 01.10.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Hovězí maso
- Suroviny: 2 plátky Roštěné každý 200 gr dijonská hořčice sůl pepř olivový olej zelené fazolky několik kapek worcesterové omáčky 4 brambory máslo cibulka kudrnatá petrželka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na roštěná marinovaná v dijonské hořčici,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Roštěná marinovaná v dijonské hořčici
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|