RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici, recepty Roštěná marinovaná v dijonské hořčici, Roštěná, marinovaná, dijonské, hořčici


Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici

Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Roštěná marinovaná v dijonské hořčici budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
2 plátky Roštěné každý 200 gr dijonská hořčice sůl pepř olivový olej zelené fazolky několik kapek worcesterové omáčky 4 brambory máslo cibulka kudrnatá petrželka.

Roštěná marinovaná v dijonské hořčici
Zvětšit obrázek

Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici

Recept na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici:
Byl hodný, pracoval na zahradě, nebo okolo chaloupky, tak si zaslouží dobrou večeři. Jasně, že musíš být připravená. V lednici leží roštěnky, co kamarád řezník nechal uležet a potom přistrojil. Ty roštěnky vezmi, nasekni na bláně asi třikrát. Mírně osol a opepři, také jenom přiměřeně. Z obou stran potři tou hořčicí a nechej asi půl hodinky v lednici. Připrav si brambory jak máte rádi: pečené, nebo hranolky a také zámecké jsou k tomu výborné. Ty musíš mít předem vařené. Na pánev nalij trošku oleje, víš, že bylo psáno olivový. No nemusí být, i slunečnicový to zvládne. Zahřej olej na vysokou teplotu a hned ty roštěnky do něj vrzni. Dvě minutky z každé strany. Stáhni oheň, přikryj pokličkou a ještě tři minutky nechej táhnout. Stáhni z plotny, vypni hořák a nechej odpočívat, 5 minutek to stačí. Do výpeku přidej několik kapek worcesteru. Ty čerstvé zelené fazolky určitě nechej ve vařící vodě tři minutky. A vhoď do studené. Zámecké brambůrky : Uvařené brambory nakrájej na čtvrtky ( osminky ) a dej na pánev, kde se smaží na másle cibulka do sklovata. Prohřej a přidej tu kudrnku. Přihoď fazolky, aby se také prohřály. Na talíř dej brambory, navrch polož roštěnku a přidej ty fazolky. Přelij tou šťávou co zbyla v pánvi. Několik kousků opepřeného a osoleného rajčete se vedle brambůrků určitě hodí. Tatík vínko otevře a krásný večer za tu ňamku.

Poznámka k receptu na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici:
Vypadá to složitě, ale je to dobré a rychlé. Pikantní, ale neostré. Dívky, co umí fotit, určitě přidají foto.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Roštěná marinovaná v dijonské hořčici, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jan.alois (Honza Alois)
  • Datum vložení: 01.10.2012
  • Počet porcí: 2
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 2 plátky Roštěné každý 200 gr dijonská hořčice sůl pepř olivový olej zelené fazolky několik kapek worcesterové omáčky 4 brambory máslo cibulka kudrnatá petrželka
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na roštěná marinovaná v dijonské hořčici, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Roštěná marinovaná v dijonské hořčici - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Roštěná marinovaná v dijonské hořčici

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist