|
Recept na ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan
Recept na ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan je zařazen v kategorii bezmasá jídla.
K přípravě ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- 1x balení ROBI plátků nebo nudliček - 1x cibule - 1 a půl polévkové lžíce medu (pampeliškový, sedmikráskový, jitrocelový...) - 1x necelá kávová lžička skořice - 1x stroužek česneku (prolisovat nebo natřít) - 5x polévková lžíce kečupu - 1x polévková lžíce sojové omáčky - 2x polévková lžíce oleje - sezamová semínka a oregáno (cca 1x kávová lžička).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan
Recept na ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan: Med, kečup, česnek, sojovou omáčku, olej, semínka, oregáno a skořici smícháme dohromady a vytvoříme si tak marinádu. Do vzniklé marinády vložíme ROBI maso a na kolečka pokrájenou cibuli. Necháme marinovat cca hodinu nebo dvě. Poté opékáme na nepřilnavé pánvi již bez oleje (olej je v marinádě). Jako přílohu můžeme dát bramborovou nebo polentovou kaši, pečené brambory nebo klidně i rýži. TIP: Marinádu můžete použít i na marinování sojového masa nebo seitanu, bohužel se moc nehodí na gril bez mřížek (lávový kámen, atd.), ráda se připaluje a hořkne.
Poznámka k receptu na ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan: Takto připravené jídlo je veganské, pouze z rostliných surovin, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr). Více o veganské stravě na webu: http://www.vegan-fighter.com/ Veganské recepty: http://veganodaktyl.veganka.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Amy.Stoker7
- Datum vložení: 06.08.2013
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bezmasá jídla
- Suroviny: - 1x balení ROBI plátků nebo nudliček - 1x cibule - 1 a půl polévkové lžíce medu (pampeliškový, sedmikráskový, jitrocelový...) - 1x necelá kávová lžička skořice - 1x stroužek česneku (prolisovat nebo natřít) - 5x polévková lžíce kečupu - 1x polévková lžíce sojové omáčky - 2x polévková lžíce oleje - sezamová semínka a oregáno (cca 1x kávová lžička)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na robi maso v medové marinádě se sezamem - vegan,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď ROBI maso v medové marinádě se sezamem - vegan
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|