|
Recept na Rizoto z trouby dle mého
Recept na Rizoto z trouby dle mého je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rizoto z trouby dle mého budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
kousek vepřového (nejlépe bok nebo plec) 1 a půl hrnku rýže (hrnek o 250ml) 3 hrnky horké vody 1 zeleninový bujon pórek půlka červené kapie 1 menší mrkev 1 cibule sladká paprika sůl, pepř mletý kmín.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rizoto z trouby dle mého
Recept na Rizoto z trouby dle mého: Cibuli pokrájíme na drobno a dáme zpěnit, přidáme pórek na kolečka,mrkev nastrouhanou na hrubo,maso a kapii na malé kostičky, osmahneme a okořeníme kmínem, pepřem, větší špetkou soli a poprášíme paprikou, sporák vypneme a do směsi vmícháme propláchnutou rýži. Ohřejeme si 3 hrnky vody, ve které necháme rozpustit kostičku zeleninového bujonu a nalijeme na připravenou rýži. Dáme do vyhřáté trouby na 180°C, přikryté necháme dusit cca 20min. Podáváme sypané strouhaným sýrem a kyselou okurkou.:-))
Poznámka k receptu na Rizoto z trouby dle mého: +6
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto z trouby dle mého, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bohunka.T (Bohunka)
- Datum vložení: 11.04.2012
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: kousek vepřového (nejlépe bok nebo plec) 1 a půl hrnku rýže (hrnek o 250ml) 3 hrnky horké vody 1 zeleninový bujon pórek půlka červené kapie 1 menší mrkev 1 cibule sladká paprika sůl, pepř mletý kmín
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto z trouby dle mého,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto z trouby dle mého - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto z trouby dle mého
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|