|
Recept na Rizoto s vepřovým masem
Recept na Rizoto s vepřovým masem je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rizoto s vepřovým masem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 velké hrnky sypané rýže, 250 g vepřové pečeně ( kotlety), sáček mražené zeleniny, 100 g eidam, 1 lžíce červené papriky, 1 cibule, 1 lžička soli, 1 lžička grilovacího koření, pepř, 1 lžíce oleje, 1 dc vody, 1 lžíce másla.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rizoto s vepřovým masem
Recept na Rizoto s vepřovým masem: Maso nakrajíme na malinké kostičky, smícháme s grilovacím kořením, solí a pepřem. Cibulku nakrájíme a orestujeme na oleji, přidáme maso, orestujeme a až se zatáhne, přidáme lžíci oleje, sáček mražené zeleniny, lžici červené papriky a 1 dc vody. Dusíme pod pokličkou cca 20 minut. Mezitím si připravíme rýži. rýže : na lžici másla orestujeme 2 hrnky rýže, jakmile se orestuje cca 3 minuty, přidáme 3 hrnky vody,osolíme, vaříme do doby, než je z rýže kaše a voda je vyvařená. Rýži přikryjeme pokličkou a strčíme do trouby na 180 stupňů na cca 12-15 minut. Až bude rýže hotová smícháme s masem a posypeme eidamem.
Poznámka k receptu na Rizoto s vepřovým masem: U vaření rýže vždy platí : vody dáváme vždy 1,5 násobek rýže
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto s vepřovým masem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: mijula (Miruš)
- Datum vložení: 08.03.2014
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 2 velké hrnky sypané rýže, 250 g vepřové pečeně ( kotlety), sáček mražené zeleniny, 100 g eidam, 1 lžíce červené papriky, 1 cibule, 1 lžička soli, 1 lžička grilovacího koření, pepř, 1 lžíce oleje, 1 dc vody, 1 lžíce másla
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto s vepřovým masem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto s vepřovým masem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto s vepřovým masem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|