|
Recept na Rizoto, co má srdce
Recept na Rizoto, co má srdce je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Rizoto, co má srdce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 bravčové srdcia, 300 g ryže arborio, 200 g šampiňónov, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 stonka zeleru, pár ružičiek brokolice a karfiolu, 1 l vývaru, 100 ml vína, 3 pl olivového oleja, korenie, bylinky, soľ, parmezán alebo pecorino.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rizoto, co má srdce
Recept na Rizoto, co má srdce: Srdcia krátko obvaríme a pokrájame. Vo veľkej panvici speníme na olivovom oleji nadrovno posekanú cibuľu, pridáme srdce, pokrájanú mrkvu, brokolicu, karfiol, zeler a šampiňóny a orestujeme. Osolíme, okoreníme a k zelenine pridáme neumytú ryžu. Podlejeme vínom (mala som ružovú frankovku) a podlievame horúcim vývyrom vždy, keď ryža vsiakne predošlú dávku. Varíme na stredne silnom plameni a miešame, aby sa nepripálila. Keď je rizoto krémové, ale zrnka sú vnútri maličko chrumkavé, opatrne primiešame nastrúhaný syr a bylinky (mala som iba petržlenovú vňať a pažítku) a odstavíme z ohňa. Podávame horúce.
Poznámka k receptu na Rizoto, co má srdce: To je milý název
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto, co má srdce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: amalia
- Datum vložení: 30.03.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 4 bravčové srdcia, 300 g ryže arborio, 200 g šampiňónov, 1 cibuľa, 1 mrkva, 1 stonka zeleru, pár ružičiek brokolice a karfiolu, 1 l vývaru, 100 ml vína, 3 pl olivového oleja, korenie, bylinky, soľ, parmezán alebo pecorino
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto, co má srdce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto, co má srdce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto, co má srdce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|