|
Recept na Rizoto a la lahůdka
Recept na Rizoto a la lahůdka je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Rizoto a la lahůdka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
- stredni cibule - pulka cervene kapie - jedno rajce - jedna stredni mrkev - struzek cesneku - mala plechovka kukurice - mala plechovka hrasku - 3ks kurecich prs - 1x pastika "favorit" - sul - pepr - lzicka podravky - strouhany syr - olej nebo sadlo 4 balicky ryze, uvarit jak jsme zvykli.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rizoto a la lahůdka
Recept na Rizoto a la lahůdka: Nejprve dam varit jedno prso, dam tam pul lzicky podravky . Uvarime na vyvar do ktereho dame varit ryzi. Na panev s rozehratym tukem dame na drobno nakrajenou cibuli, nechame zpenit. Kdyz cibulka peni, pridam najemno nastrouhanou mrkev, nadrobno nakrajenou papriku a rajce. Pridam zbyla 2 najemno nakrajena kureci prsa, osolim, opeprim a dam tam druhou polovinu lzicky podravky. Prikryju panvi. Ryzi, ktera uz by ted mela byt vlazna, presypu do vetsi misy. Odkryji panev apridam favorit a prisypu pul plechovky hrasku a pul plechovky kukurice, poradne promicham a znova zakryji. Uvarene prso vyndam a rozmixuji nebo rozkrajim na male kousky a pridam do ryze, kdyz mam hotovou smes na panvi tak tam dam na 2 minuty jeste prolisovany cesnek, zamicham ale neprikryvam. Pote vse pridam do ryze a dle potreby dochutim a zaliji vyvarem.
Poznámka k receptu na Rizoto a la lahůdka: Dobrou chut.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rizoto a la lahůdka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: SukiKatherine (Klára)
- Datum vložení: 23.08.2011
- Počet porcí: 6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: - stredni cibule - pulka cervene kapie - jedno rajce - jedna stredni mrkev - struzek cesneku - mala plechovka kukurice - mala plechovka hrasku - 3ks kurecich prs - 1x pastika "favorit" - sul - pepr - lzicka podravky - strouhany syr - olej nebo sadlo 4 balicky ryze, uvarit jak jsme zvykli
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rizoto a la lahůdka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rizoto a la lahůdka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rizoto a la lahůdka
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|