|
Recept na Římovské maso pod sýrovou poklicí
Recept na Římovské maso pod sýrovou poklicí je zařazen v kategorii minutky.
K přípravě Římovské maso pod sýrovou poklicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky krkovice, 3 cibule, olej, mletá sladká paprika, sůl, vývar z masoxu, 300g strouhaného sýra, 1 bílý jogurt.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Římovské maso pod sýrovou poklicí
Recept na Římovské maso pod sýrovou poklicí: Cibuli nakrájíme na kolečka a na oleji osmažíme dorůžova. Naklepané kotlety osolíme dle chuti, poprášíme paprikou. Maso vložíme do pekáčku na osmaženou cibuli, podlijeme vývarem z masoxu a pečeme v troubě při teplotě 200 stupňů do změknutí masa asi 20 minut. Rozpečené kotlety rovnoměrně pokryjeme hmotou ze strouhaného sýru a bílého jogurtu, kterou rozprostřeme i po celé ploše pekáčku. Pečeme ještě dalších 15 minut. Ale můžem i dýl, podle barvy. Podáváme s vařenými brambory a se salátem.
Poznámka k receptu na Římovské maso pod sýrovou poklicí: Je to moc dobré, ten jogurt tam není vůbec cítit. A je to rychlé jídlo
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Římovské maso pod sýrovou poklicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: marunda (Petra Bartoňová)
- Datum vložení: 09.05.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Minutky
- Suroviny: 4 plátky krkovice, 3 cibule, olej, mletá sladká paprika, sůl, vývar z masoxu, 300g strouhaného sýra, 1 bílý jogurt
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Římovské maso pod sýrovou poklicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Římovské maso pod sýrovou poklicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Římovské maso pod sýrovou poklicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|