Recept na Rillettes z pomalého hrnce
Recept na Rillettes z pomalého hrnce je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Rillettes z pomalého hrnce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 kg vepřové krkovičky 700 g vepřového sádla 16 g mořské soli 150 ml francouzského bílého vína pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rillettes z pomalého hrnce
Recept na Rillettes z pomalého hrnce: Maso nakrájíme na malinké kostičky o hraně cca 1cm. Pomalý hrnec předvolíme na stupeň low a vložíme maso, které osolíme a promícháme. Necháme ho zbělat a poté přilijeme roztavené sádlo. Přiklopíme a občas zkontrolujeme. Po cca třech hodinách přilijeme víno, promícháme, dosolíme, opepříme a dusíme dál. Celkově by si maso mělo v hrnci pobýt 8-10 hodin. Před uložením do skleniček s víčkem měkké maso ještě rozmělníme vidličkou. Podáváme odležené na čerstvém chlebu nebo jiném pečivu dle chuti.
Poznámka k receptu na Rillettes z pomalého hrnce: Vím, že recept na rillettes tady máme, ale nenašla jsem ho upravený pro pomalý hrnec. Třeba se bude někomu hodit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rillettes z pomalého hrnce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 24.02.2014
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 1 kg vepřové krkovičky 700 g vepřového sádla 16 g mořské soli 150 ml francouzského bílého vína pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rillettes z pomalého hrnce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rillettes z pomalého hrnce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rillettes z pomalého hrnce
|
|