RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé, recepty Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé, Řezy, lučinovým, krémem, meruňkovým, želé


Recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé

Recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny. K přípravě Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
korpus: 4 vejce rozdělíme na bílky a žloutky 4 polévkové lžíce cukru krupice 2 polévkové lžíce polohrubé mouky 1 polévková lžíce hladké mouky 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu - Gustin půl prášku do pečiva špetička soli do bílků l polévková lžíce kakaa krém: Domácí lučina ze 3 velkých jogurtů selských - rcp viz poznámka 3 polévkové lžíce moučkového cukru 250 ml studeného mléka 2 balíčky puding Dr. Oetker Ole vanilkový bez vaření Meruňkové želé: 700 g meruňkový kompot 10 g želatina v plátcích Dr. Oetker.

Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé
Zvětšit obrázek

Recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé

Recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé:
Oddělíme si z vajec bílky a žloutky. Bílky se špetičkou soli rozešleháme a přidáme krupicový cukr. Šleháme do husta a pak postupně přidáme žloutky a ještě chvílku šleháme. Do této pěny přidáme přesátou směs mouky a škrobu s práškem do pečiva. Zamícháme a rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 180 st.asi 10 minut. Každý se musí řídit svou troubou. Necháme vychladnout. Domácí lučinu vložíme do mísy, přilejeme mléko, cukr dle chuti a pudingy bez vaření a rozešleháme šlehačem do hladka. Pokud se Vám zdá krém moc hustý tak můžete ještě přidat mléko. Meruňkový kompot v míse rozešleháme tyčovým mixerém i se šťávou z kompotu na kašičku. Připravíme si želatinu podle návodu. Plátky želatiny necháme nabobtnat v 5 polévkových lžících vody asi 10 minut v malém hrnci. Potom za stálého míchání zahřejeme do úplného rozpuštění želatiny a přidáme 2-3 polévkové lžíce meruňkové kašičky rozmícháme a hned nalejeme do mísy se zbytkem meruňkové kašičky. Pořádně promícháme. Na vychladlý korpus natřeme lučinový krém a něj natřeme meruňkové želé. Vložíme do lednice a necháme vychladit. Krájíme na řezy a podáváme. Můžete ozdobit i šlehačkou.

Poznámka k receptu na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé:
http://www.toprecepty.cz/recept30389-bezkonkurenčn... Hledala jsem, ale nenašla jsem stejné řezy. Pokud někdo najdete nechám recept vymazat

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: jarka skrobakova (Jarmila Škrobáková)
  • Datum vložení: 19.05.2014
  • Počet porcí: n/a
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
  • Suroviny: korpus: 4 vejce rozdělíme na bílky a žloutky 4 polévkové lžíce cukru krupice 2 polévkové lžíce polohrubé mouky 1 polévková lžíce hladké mouky 1 polévková lžíce kukuřičného škrobu - Gustin půl prášku do pečiva špetička soli do bílků l polévková lžíce kakaa krém: Domácí lučina ze 3 velkých jogurtů selských - rcp viz poznámka 3 polévkové lžíce moučkového cukru 250 ml studeného mléka 2 balíčky puding Dr. Oetker Ole vanilkový bez vaření Meruňkové želé: 700 g meruňkový kompot 10 g želatina v plátcích Dr. Oetker
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Řezy s lučinovým krémem a meruňkovým želé

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist