RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Red Velvet Cake - Červený samet

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Red Velvet Cake - Červený samet, recepty Red Velvet Cake - Červený samet, Red, Velvet, Cake, -, Červený, samet


Recept na Red Velvet Cake - Červený samet

Recept na Red Velvet Cake - Červený samet je zařazen v kategorii dorty. K přípravě Red Velvet Cake - Červený samet budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Těsto: 250g hladké mouky (já jsem namíchala s polohrubou) 200-300g cukru (jak je kdo zvyklý) 2 vajíčka (větší) 1/2 lžičky soli 2 lžíce kakaa 110g másla 240ml podmáslí (může být i 12Oml bílého jogurtu a 120ml mléka) 1 lžička sody 1 lžička octa (nejlépe jablečného) červené barvivo - gelové, asi půl lžičky vanilkový extrakt Krém: 500 g mascarpone 400 ml smetany ke šlehání (dala jsem méně) 100 g moučkového cukru Potahová hmota Smartflex velvet (aroma třešeň), ozdobné perličky.

Red Velvet Cake - Červený samet
Zvětšit obrázek

Recept na Red Velvet Cake - Červený samet

Recept na Red Velvet Cake - Červený samet:
- předehřejeme si troubu na 175st., já jsem pekla zhruba na 160 pomaleji asi 45minut - dortovou formu vymažte a vysypte hrubou moukou - nejprve smícháme mouku, sůl a kakao(doporučuji prosít) - v jiné nádobě smícháme podmáslí s červeným barvivem - vyšleháme změklé máslo s cukrem, za stálého šlehání přidáme po jednom celá vajíčka a vanilkový extrakt - nakonec postupně všleháme na střídačku mouku a podmáslí (po částech) - lžičku sody zalijeme v malém hrníčku octem, směs vzkypí a ihned ji nalijeme na těsto a jemně vmícháme - směs vlijeme do připravené formy a pečeme - respektujte svoji troubu a přizpůsobte dobu pečení - po dopečení necháme korpus vychladnout, poté příborovým nožem oddělíme od formy - je dobré dort překlopit "vzhůru nohama" - vrch dortu je potom krásně rovný - dáme vychladnou do lednice - v lednici nechejte dort odpočívat min. dvě hodiny (neměla jsem čas- chladil se jen hodinu, ale i tak byl dobrý) - korpus prokrojíme a naplníme připraveným krémem - opět jsem dala zchladit do lednice a připravila jsem si hmotu na potažení dortu - hmotu stačilo jen propracovat rukama a poté jsem ji vyválela na tenký plát, přehodila přes korpus a uhladila - zbytky hmoty jsem odřezala a dort nazdobila dle možností

Poznámka k receptu na Red Velvet Cake - Červený samet:
Smíchala jsem několik receptů co jsem našla na internetu, jak české, tak anglické. Nevím jak je to s vkládáním receptů z internetu. Hledala jsem hlavně inspiraci. Pokud jsem porušila pravidla, dejte mi vědět. Recept bych vymazal. Stejný dortík tu myslím není... Jsem začátečník, tak přivřete obě oči! Snad vám bude chutnat, tak jako nám!

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Red Velvet Cake - Červený samet, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Fosinka (Tereza)
  • Datum vložení: 22.08.2012
  • Počet porcí: 12
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Dorty
  • Suroviny: Těsto: 250g hladké mouky (já jsem namíchala s polohrubou) 200-300g cukru (jak je kdo zvyklý) 2 vajíčka (větší) 1/2 lžičky soli 2 lžíce kakaa 110g másla 240ml podmáslí (může být i 12Oml bílého jogurtu a 120ml mléka) 1 lžička sody 1 lžička octa (nejlépe jablečného) červené barvivo - gelové, asi půl lžičky vanilkový extrakt Krém: 500 g mascarpone 400 ml smetany ke šlehání (dala jsem méně) 100 g moučkového cukru Potahová hmota Smartflex velvet (aroma třešeň), ozdobné perličky
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na red velvet cake - Červený samet, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Red Velvet Cake - Červený samet - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Red Velvet Cake - Červený samet

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist