|
Recept na Řecké vepřové na celeru a mrkvi
Recept na Řecké vepřové na celeru a mrkvi je zařazen v kategorii vepřové maso.
K přípravě Řecké vepřové na celeru a mrkvi budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
800 g libového vepřové masa, 2 větší cibule, 1 větší celer, 4 mrkve, 2 vejce, citronová šťáva dle chuti, olej, pepř, hladká mouka, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Řecké vepřové na celeru a mrkvi
Recept na Řecké vepřové na celeru a mrkvi: Na oleji si osmažíme do světlehněda na hrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso na kostky, prosolíme, dáme pepř a až maso osmažíme, budeme dusit ve vlastní šťávě, až se šťáva téměř vydusí, přidáme mouku na zahuštění, promícháváme a zalijeme vodou. Pak si nakrájíme celer na proužky, mrkev na polokolečka a přidáme k poloměkkému masu, dusíme do změknutí. Vajíčka si rozkvedláme a na samý konec vlijeme pomalinku do omáčky a zakapeme citronovou šťávou tolik, co nám bude chutnat.
Poznámka k receptu na Řecké vepřové na celeru a mrkvi: Recept je ze Světové kuchařky a je to dobré!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Řecké vepřové na celeru a mrkvi, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 05.08.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Vepřové maso
- Suroviny: 800 g libového vepřové masa, 2 větší cibule, 1 větší celer, 4 mrkve, 2 vejce, citronová šťáva dle chuti, olej, pepř, hladká mouka, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na Řecké vepřové na celeru a mrkvi,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Řecké vepřové na celeru a mrkvi - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Řecké vepřové na celeru a mrkvi
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|