|
Recept na Ražniči z Actifry
Recept na Ražniči z Actifry je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Ražniči z Actifry budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
35 dkg vepřového plecka,nebo hodně libového bůčku 25 dkg drůbežích jater 10 dkg anglické slaniny 1 větší cibul 3 stroučky česneku sůl pepř 2 lžíce (odměrky) slunečnicového oleje 1 kávová lžička solamylu 0,5 litru vody.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ražniči z Actifry
Recept na Ražniči z Actifry: Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové maso. Asi po 20 minutách přidám na kousky nakrájená drůbeží játra a anglickou slaninu. Nechám pánev asi 15 minut pracovat. Podleji asi 0,4 litrem vody, nechám 5 minut prohřát. V 1 dcl vody rozpustím 1 kávovou lžičku solamylu, přidám k masu, nechám 2 minuty prohřát a vypnu pánev. Příloha: rýže,rosti
Poznámka k receptu na Ražniči z Actifry: Jak udělat křupavé hranolky ze syrových brambor v ActiFry. Nakrájené hranolky ze syrových brambor dejte do hrnce se studenou vodou a přidejte jednu až tři polévkové lžíce octa (podle množství vody, dát více vody je lepší volbou,jako u těstovin). Uveďte do varu a ihned po začátku varu sceďte a brambory rozprostřete, aby vychladly a oschly. Pak je dejte do ActiFry, přidejte lžíci oleje a usmažte. Dobrou chuť.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ražniči z Actifry, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Danuse
- Datum vložení: 22.03.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: 35 dkg vepřového plecka,nebo hodně libového bůčku 25 dkg drůbežích jater 10 dkg anglické slaniny 1 větší cibul 3 stroučky česneku sůl pepř 2 lžíce (odměrky) slunečnicového oleje 1 kávová lžička solamylu 0,5 litru vody
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ražniči z actifry,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ražniči z Actifry - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ražniči z Actifry
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|