RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ražniči z Actifry

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ražniči z Actifry, recepty Ražniči z Actifry, Ražniči, Actifry


Recept na Ražniči z Actifry

Recept na Ražniči z Actifry je zařazen v kategorii jiné maso. K přípravě Ražniči z Actifry budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
35 dkg vepřového plecka,nebo hodně libového bůčku 25 dkg drůbežích jater 10 dkg anglické slaniny 1 větší cibul 3 stroučky česneku sůl pepř 2 lžíce (odměrky) slunečnicového oleje 1 kávová lžička solamylu 0,5 litru vody.

Ražniči z Actifry
Zvětšit obrázek

Recept na Ražniči z Actifry

Recept na Ražniči z Actifry:
Do pánve Actifry dáme olej, na tenká kolečka nakrájenou cibuli a na kousky pokrájený česnek. Asi 2 minuty nechám actifry pracovat a přidám na kousky pokrájené vepřové maso. Asi po 20 minutách přidám na kousky nakrájená drůbeží játra a anglickou slaninu. Nechám pánev asi 15 minut pracovat. Podleji asi 0,4 litrem vody, nechám 5 minut prohřát. V 1 dcl vody rozpustím 1 kávovou lžičku solamylu, přidám k masu, nechám 2 minuty prohřát a vypnu pánev. Příloha: rýže,rosti

Poznámka k receptu na Ražniči z Actifry:
Jak udělat křupavé hranolky ze syrových brambor v ActiFry. Nakrájené hranolky ze syrových brambor dejte do hrnce se studenou vodou a přidejte jednu až tři polévkové lžíce octa (podle množství vody, dát více vody je lepší volbou,jako u těstovin). Uveďte do varu a ihned po začátku varu sceďte a brambory rozprostřete, aby vychladly a oschly. Pak je dejte do ActiFry, přidejte lžíci oleje a usmažte. Dobrou chuť.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ražniči z Actifry, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Danuse
  • Datum vložení: 22.03.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Jiné maso
  • Suroviny: 35 dkg vepřového plecka,nebo hodně libového bůčku 25 dkg drůbežích jater 10 dkg anglické slaniny 1 větší cibul 3 stroučky česneku sůl pepř 2 lžíce (odměrky) slunečnicového oleje 1 kávová lžička solamylu 0,5 litru vody
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ražniči z actifry, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ražniči z Actifry - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ražniči z Actifry

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist