|
Recept na Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami
Recept na Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami je zařazen v kategorii těstoviny.
K přípravě Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
300 g ravioli (náplň podle individuální chuti) 200 g zelených fazolových lusků 100 g sušených rajčat naložených v oleji 200 g malých kukuřičných klásků 200-250 ml smetany ke šlehání 2-3 lžíce najemno nasekané bazalky 2 stroužky česneku 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky mléko sůl pepř hrst hrubě strouhaného parmazánu.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami
Recept na Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami: Fazolové lusky a kukuřičné klásky (nakrájené na cca 1 cm kolečka) povaříme asi 5 minut v osolené vodě a scedíme. Rajčata necháme okapat a nakrájíme na proužky. V kastrolu rozehřejeme máslo, zasypeme moukou, prosmahneme a zalijeme šlehačkou. Osolíme, opepříme, přidáme rozetřený česnek a uvaříme hustý bešamel, který podle potřeby naředíme mlékem. Vmícháme bazalku a povařenou zeleninu, dochutíme a podáváme s ravioli, uvařenými podle návodu. Podle svých zvyklostí buď promícháme, nebo podáváme zvlášť. Před servírováním sypeme parmazánem.
Poznámka k receptu na Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami: Místo ravioli můžeme použít jiné oblíbené, plněné i neplněné těstoviny. Recept jsem zrekonstruovala a realizovala podle pokrmu z jedné oblíbené restaurace.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 11.01.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Těstoviny
- Suroviny: 300 g ravioli (náplň podle individuální chuti) 200 g zelených fazolových lusků 100 g sušených rajčat naložených v oleji 200 g malých kukuřičných klásků 200-250 ml smetany ke šlehání 2-3 lžíce najemno nasekané bazalky 2 stroužky česneku 2 lžíce másla 2 lžíce hladké mouky mléko sůl pepř hrst hrubě strouhaného parmazánu
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ravioli v bazalkovém krému se sušenými rajčaty, lusky a kukuřičkami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|