|
Recept na Rajská polévka na italský způsob
Recept na Rajská polévka na italský způsob je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Rajská polévka na italský způsob budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plechovky loupaných celých rajčat 2 velké cibule 6 stroužků česneku 1 zakysaná smetana sůl, pepř, cukr, ocet, rajský protlak bazalka, polévkové bylinky (Kotanyi) toustový bílý chléb tvrdý sýr granulovaný česnek (Kotanyi).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rajská polévka na italský způsob
Recept na Rajská polévka na italský způsob: Cibuli dáme orestovat na olej a přidáme i na plátky nakrájený česnek. Až je vše orestováno, vložíme nakrájená rajčata i se šťávou. Dolejeme vodou a vaříme pod pokličkou. Až je vše povařeno, tak rajčata a cibuli musíme rozmixovat, aby polévka měla hutstou konzistenci. Ochutíme solí, pepřem, max. 3 lžičky protlaku, cukrem, octem, bazalkou, pol. bylinkami. Snažíme se docílit jemné polévky s výraznější chutí rajčat. Tousty: Tvrdý sýr nastrouháme na hrubém struhadle a promícháme ho s granulovaným česnekem. Poklademe na 1 plátek toustu a zapečeme v toustovači. Polévku podáváme s teplými tousty a servírujeme ji s 1 lžící zakysané smetany přímo do talíře. Můžeme dozdobit bazalkou.
Poznámka k receptu na Rajská polévka na italský způsob: Na tousty doporučuji použít sušený granulovaný česnek. Když nastrouháte nebo protlačíte čerstvý, tak při zapékání česnek zezelená a není to na toustu pak moc pěkné. Navíc granulovaný česnek se vám vždy povede lépe v sýru rozmíchat. :-)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rajská polévka na italský způsob, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: teta.verca (Veruška)
- Datum vložení: 15.05.2010
- Počet porcí: 3 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 4 plechovky loupaných celých rajčat 2 velké cibule 6 stroužků česneku 1 zakysaná smetana sůl, pepř, cukr, ocet, rajský protlak bazalka, polévkové bylinky (Kotanyi) toustový bílý chléb tvrdý sýr granulovaný česnek (Kotanyi)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rajská polévka na italský způsob,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rajská polévka na italský způsob - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rajská polévka na italský způsob
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|