|
Recept na Rajčátková"pětiminutovka"z MW
Recept na Rajčátková"pětiminutovka"z MW je zařazen v kategorii mikrovlnná trouba.
K přípravě Rajčátková"pětiminutovka"z MW budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
3 větší tvrdá rajčata 2 stroužky česneku 1/2 cibule 1 vrchovatá PL nasekané pažitky 1 PL neochuceného pomazánkového másla 3 PL nastrouhaného tvrdého sýra 1 KL sušené bazalky 1 KL sojové omáčky trošku soli a mletého pepře.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Rajčátková"pětiminutovka"z MW
Recept na Rajčátková"pětiminutovka"z MW: Rajčata opláchneme,seřízneme vršky a lžičkou vydlabeme vnitřky,které v ruce rozmačkáme a dáme do zapékací misky.Oloupanou půlku cibule nakrájíme na jemné půlměsíčky,seříznuté vršky rajčat nakrájíme na velice droboučké kousíčky a společně s cibulí přidáme do misky k rajčátkové dužině.Směs maličko osolíme,opepříme,přidáme bazalku,sojovou omáčku a promícháme. Ve druhé misce si rozmícháme pomazánkové máslo s tvrdým sýrem nastrouhaným na jemném struhadle,přidáme prolisovaný česnek,nasekanou pažitku,vše pořádně promícháme a naplníme přichystané rajčátka.Ty vložíme do připravené směsky v zapékací misce,kterou dáme do MT,přikryjeme poklopem a necháme 3minuty na plný výkon vlnit-já mám 700W.Po 3minutách necháme ještě v zavřené MT dojít 2minuty.Podáváme třeba se šťouchaným bramborem,posypané pažitkou,nebo jinou zelenou bylinkou.
Poznámka k receptu na Rajčátková"pětiminutovka"z MW: Dnes jsem byla doma sama a nechtělo se mi nic moc vařit.Dostala jsem plnou mísu krásných rajčat,sýr i další suroviny byly po ruce a od nápadu na príma jídlo nebylo daleko.Kdyby někdo chtěl přírodní šťávu trošku zahustit,přelijte po dovlnění z mísy do menšího kastrůlku,v troše vody rozmíchejte 1/2KL solamylu,přilijte do vařící šťávy a nechejte minutku provařit.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Rajčátková"pětiminutovka"z MW, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
- Datum vložení: 07.10.2011
- Počet porcí: 1 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mikrovlnná trouba
- Suroviny: 3 větší tvrdá rajčata 2 stroužky česneku 1/2 cibule 1 vrchovatá PL nasekané pažitky 1 PL neochuceného pomazánkového másla 3 PL nastrouhaného tvrdého sýra 1 KL sušené bazalky 1 KL sojové omáčky trošku soli a mletého pepře
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na rajčátková"pětiminutovka"z mw,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Rajčátková"pětiminutovka"z MW - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Rajčátková"pětiminutovka"z MW
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|