RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu, recepty Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu, Ragů, brusinkami, mátovo, meduňkovémzábalu


Recept na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu

Recept na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu je zařazen v kategorii hovězí maso. K přípravě Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 kg kližky (nebo jiného masa, lze použít zadní hovězí, ale i vepřové či drůbeží nebo králičí), Na marinádu: po špetce římského kmínu, sladké papriky, oregana, tymiánu, bílého pepře, 1 chilli paprička-podrcená, 1PL celozrnné hořčice, olivový olej – aby vznikla kašička Dále – 1 cibule, 5 stroužků česneku, 100 g sušených brusinek (lze i ve vl.šťávě nebo kompot), 200 ml husté krémovité smetany, 2 dcl červeného vína, cca 750 ml hovězího vývaru (lze nahradit bujonem, masoxem), 2 lístky bazalky, 6 lístků máty a 6 lístků meduňky, olej.

Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu
Zvětšit obrázek

Recept na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu

Recept na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu:
Maso nakrájíme na kousky, na marinádu smícháme ingredience a maso v ní obalíme, necháme odležet, čím déle tím lépe. Aspoň ale hodinu. Cibuli i česnek rozkrájíme nadrobno a necháme rozvonět na oleji – ne osmahnout, jen provonět. Vhodíme maso a rychle orestujeme, pak podlijeme vývarem jen do výše masa a pomalinku dusíme téměř do měkka podle druhu masa – u kližky to bylo cca 45 min. Mezitím do zbytku vývaru vložíme bylinky a brusinky a necháme cca 10 min. odležet, pak je přidáme k masu a dodusíme úplně do měkka ( u kližky dalších 15 min.). Přidáme víno a smetanu. Maso vyndáme a omáčku rozmixujeme do hladka. Pak vložíme zpět maso, prohřejeme při vypnutém sporáku. Po odležení je druhý den ještě lepší. Příloha – originál byla rýže, u nás se milujou kolínka

Poznámka k receptu na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu:
Tohle bylo nejlepší ragů co jsem jedla, v Třebíči Na Zátiší. Kuchř mi něco prozradil, zbytek řekl, že určitě poznám, každopádně to chybku nemělo a i to moje zmizlo velice rychle.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: spagetka
  • Datum vložení: 06.10.2010
  • Počet porcí: 4
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Hovězí maso
  • Suroviny: 1 kg kližky (nebo jiného masa, lze použít zadní hovězí, ale i vepřové či drůbeží nebo králičí), Na marinádu: po špetce římského kmínu, sladké papriky, oregana, tymiánu, bílého pepře, 1 chilli paprička-podrcená, 1PL celozrnné hořčice, olivový olej – aby vznikla kašička Dále – 1 cibule, 5 stroužků česneku, 100 g sušených brusinek (lze i ve vl.šťávě nebo kompot), 200 ml husté krémovité smetany, 2 dcl červeného vína, cca 750 ml hovězího vývaru (lze nahradit bujonem, masoxem), 2 lístky bazalky, 6 lístků máty a 6 lístků meduňky, olej
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Ragů s brusinkami v mátovo meduňkovémzábalu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist