|
Recept na Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)
Recept na Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) je zařazen v kategorii bramborová jídla.
K přípravě Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 cibule, 7 vařených brambor, 50 g slaniny, hrst sušených hub, 150 g uzeniny, 200 g vařeného masa (hovězí, kuřecí, vepřové), pepř, 4-6 vajec, grilovací koření, olej, sterilizovaná červená řepa, okurka, rajče.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)
Recept na Pytt i panna (Maličkost v pekáčku): V pekáčku opečeme na kostky nakrájené maso a slaninu s cibulí a předem namočenými houbami. Když je maso upečené, přidáme uvařené nakrájené brambory s uzeninou a promícháme. Osolíme a opepříme, přidáme grilovací koření a zapékáme do zlatova. Pekáček ještě jednou vyjmeme z trouby a na opečené brambory rozklepneme vejce. Dáme ještě jednou zapéci a pečeme dle toho jak chceme mít vejce upečená. Podáváme s oblohou z rajčat, okurky a červené řepy.
Poznámka k receptu na Pytt i panna (Maličkost v pekáčku): Toto je volná adaptace švédského národního jídla jak jsem ji před pár minutami vytvořil.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pytt i panna (Maličkost v pekáčku), kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 17.12.2012
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Bramborová jídla
- Suroviny: 2 cibule, 7 vařených brambor, 50 g slaniny, hrst sušených hub, 150 g uzeniny, 200 g vařeného masa (hovězí, kuřecí, vepřové), pepř, 4-6 vajec, grilovací koření, olej, sterilizovaná červená řepa, okurka, rajče
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pytt i panna (maličkost v pekáčku),
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pytt i panna (Maličkost v pekáčku)
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|