|
Recept na Pytlácký králík
Recept na Pytlácký králík je zařazen v kategorii jiné maso.
K přípravě Pytlácký králík budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Marináda: 2 lžíce oleje, tymián, mletý bílý pepř, 2 stroužky česneku, petrželka 1 králík, hladká mouka, cibule, čestvé houby, brambory na čvrtky, plátky slaniny, vývar (i z kostky), smetana.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pytlácký králík
Recept na Pytlácký králík: Maso naporcujeme, potřeme marinádou, kterou vyrobíme rozetřením všech ingrediencí, necháme přikryté v chladnu přes noc. Pak poprášíme moukou, naskládáme do vymazaného pekáčku, posypeme cibulí, plátky hub, bramborami a poklademe slaninou. Pečeme přikryté asi 1/2 hodiny, pak podlijeme vývarem smíchaným se smetanou a pečeme, dokud se tekutina nevsákne. Ke konci odkryjeme, aby se opekla slanina.
Poznámka k receptu na Pytlácký králík: Jitkas: Děkuji. Od té doby, co zemřel tchán, jsem králíka nedělala. Zbytek mojí rodiny králíky konzumovat odmítá S tchánem jsem si vždycky pochutnávala společně, králíky tenkrát ještě chovali moji rodiče a tak byl přísun kvalitního masíčka... kde ty doby jsou
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pytlácký králík, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: zizala
- Datum vložení: 26.02.2009
- Počet porcí: 4-6
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Jiné maso
- Suroviny: Marináda: 2 lžíce oleje, tymián, mletý bílý pepř, 2 stroužky česneku, petrželka 1 králík, hladká mouka, cibule, čestvé houby, brambory na čvrtky, plátky slaniny, vývar (i z kostky), smetana
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pytlácký králík,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pytlácký králík - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pytlácký králík
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|