|
Recept na Pudingová bublanina z 1 vejce
Recept na Pudingová bublanina z 1 vejce je zařazen v kategorii moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny.
K přípravě Pudingová bublanina z 1 vejce budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru 1 vanilkový cukr 1 prášek do pečiva 1 Zlatý klas/puding (já použila vanilkový Naturamyl od Dr. Oetkera, ale příchuť je na vás :) 1,5 hrnku mléka 0,5 hrnku oleje 1 vejce citrónová kůra (popř. jestli chcete i šťáva) zhruba 700g třešní či jiného ovoce + můžete přidat různé aroma, kousky čokolády aj..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pudingová bublanina z 1 vejce
Recept na Pudingová bublanina z 1 vejce: 1.) Vezmeme si hlubší plech, který potřeme olejem a vysypeme kokosem (po upečení mají okraje takovou oříškovou chuť). 2.)V jedné míse smícháme všechny sypké suroviny (prvních 5 surovin). 3.) V jiné míse smícháme všechny tekuté suroviny a pořádně je prošleháme, poté k nim pomalu přisypáme obsah první mísy. Pozor na hrudky. 4.) Těsto by mělo být řidší, ale ne tak řídké jako např. na palačinky. Vylejeme ho na plech a poté posypeme ovocem (já sypala vypeckovanými třešněmi). V horkovzdušné troubě pečeme asi 30 min (do zhnědnutí okrajů) při 180 stupních. Zdroj: www.oblubenerecepty.sk
Poznámka k receptu na Pudingová bublanina z 1 vejce: Plusy této bublaniny: krásně se leskne a přesto není mastná, není vůbec suchá, je lehká a taková trochu flexibilní díky tomu pudingu..:D Je to jediná bublanina, která naší rodině chutná, protože máme všichni od mala averzi vůči tomuto moučníku, způsobenou přesušenou "bublaninou", kterou jsme byly krmeni ve školních jídelnách.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pudingová bublanina z 1 vejce, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Arlena
- Datum vložení: 20.08.2011
- Počet porcí: 1 hlubší plech
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Moučníky - Řezy s ovocem, bublaniny
- Suroviny: 2 hrnky polohrubé mouky 1 hrnek cukru 1 vanilkový cukr 1 prášek do pečiva 1 Zlatý klas/puding (já použila vanilkový Naturamyl od Dr. Oetkera, ale příchuť je na vás :) 1,5 hrnku mléka 0,5 hrnku oleje 1 vejce citrónová kůra (popř. jestli chcete i šťáva) zhruba 700g třešní či jiného ovoce + můžete přidat různé aroma, kousky čokolády aj.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pudingová bublanina z 1 vejce,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pudingová bublanina z 1 vejce - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pudingová bublanina z 1 vejce
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|