|
Recept na Pstruzi s nivovým bešamelem
Recept na Pstruzi s nivovým bešamelem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruzi s nivovým bešamelem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4-5 porcí pstruha (nebo jiné ryby), 2 rajčata, ½ zelené papriky, 1 lžíce másla, 15 dkg sýru niva, 1 dl sladké smetany, 1 stroužek česneku, provensálské koření, petrželka, 1 menší mrkev, kopr.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruzi s nivovým bešamelem
Recept na Pstruzi s nivovým bešamelem: Pekáček nebo zapékací misku vymažeme máslem a položíme do ní porce omytých a jen velmi slabě osolených ryb, které zalijeme bešamelovou omáčkou. Nivový bešamel si připravíme tak, že rozpustíme lžičku másla, přidáme 15 dkg nastrouhaného sýru niva, přilijeme 1 dl smetany a zahříváme, dokud se sýr teplem nerozpustí. Pak přidáme stroužek naškrabaného česneku, špetku provensálského koření a nalijeme na ryby. Poklademe rajčaty, kousky zelené papriky, přidáme najemno nastrouhanou mrkev, nasekaný kopr a ozdobíme petrželkou. Dáme zapéct do trouby asi na 30 minut. Podáváme s brambory nebo s bílým pečivem.
Poznámka k receptu na Pstruzi s nivovým bešamelem: Hezka fotecka, posilam 4. bodik.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruzi s nivovým bešamelem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kroupovka (Květa)
- Datum vložení: 04.08.2010
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4-5 porcí pstruha (nebo jiné ryby), 2 rajčata, ½ zelené papriky, 1 lžíce másla, 15 dkg sýru niva, 1 dl sladké smetany, 1 stroužek česneku, provensálské koření, petrželka, 1 menší mrkev, kopr
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruzi s nivovým bešamelem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruzi s nivovým bešamelem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruzi s nivovým bešamelem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|