|
Recept na Pstruzi s bylinkovými bramborami
Recept na Pstruzi s bylinkovými bramborami je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruzi s bylinkovými bramborami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Chlazení pstruzi (podle porcí) 1 kg brambor, půl litru mléka, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka, estragon, sladká paprika, sůl, pepř, citron, máslo..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruzi s bylinkovými bramborami
Recept na Pstruzi s bylinkovými bramborami: Pstruhy omyjeme, osušíme a na půl hodiny naložíme do mléka. Poté je vyjmeme, necháme okapat, osolíme, opepříme, zakapeme citronem a dáme do vymaštěného pekáčku. Pečeme asi 40 minut při 180 stupních. Průběžně podléváme vodou a ke konci pečení je potřeme máslem. Brambory očistíme a ve slupce nakrájíme na půlměsíčky. Pečeme je v troubě do měkka. Bylinky používáme čerstvé, pokud nemáme, dáme asi čtvrt lžičky sušeného od každého. Promícháme, přidáme asi dvě lžíce másla a poté smícháme v míse s pečenými bramborami.
Poznámka k receptu na Pstruzi s bylinkovými bramborami: Pstruhy namáčím v másle kvůli synkovi, který nemá rád rybí pach, ale maso je pak i takové měkčí a šťavnatější.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruzi s bylinkovými bramborami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Ingrid.W (Ingrid Weissmannová)
- Datum vložení: 04.06.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Chlazení pstruzi (podle porcí) 1 kg brambor, půl litru mléka, rozmarýn, tymián, saturejka, bazalka, estragon, sladká paprika, sůl, pepř, citron, máslo.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruzi s bylinkovými bramborami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruzi s bylinkovými bramborami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruzi s bylinkovými bramborami
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|