Recept na Pstruh po kanadsku
Recept na Pstruh po kanadsku je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh po kanadsku budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 kuchyňsky upravení pstruzi 4 lžičky brusinek 3 stroužky česneku šťáva z jednoho citrónu 4 lžíce sójové omáčky 4 lžíce másla čerstvě mletý barevný pepř sůl olej.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh po kanadsku
Recept na Pstruh po kanadsku: Ryby omyjeme, osušíme a posolíme na povrchu i uvnitř. Česnek utřeme se špetkou soli a promícháme s brusinkami. Vzniklou směsí potřeme vnitřek i kůži ryby, do břišní dutiny vložíme plátek másla, přendáme do olejem vymazaného pekáčku a dáme na pět minut do maximálně rozpálené trouby. Pokud budeme chtít péct brambory společně s rybou, nakrájíme je a přidáme hned na začátku. V kastrolku rozehřejeme máslo. V misce po česneku a brusinkách smícháme citrónovou šťávu se sójovou omáčkou. Po pěti minutách prudkého zapečení pekáček vyndáme, ryby přelijeme šťávou se sójovou omáčkou a zacákáme máslem. Vrátíme do trouby, kterou stáhneme na 200°C a po deseti minutách přiléváme po částech máslo až do jeho spotřebování. Pečeme, dokud není vše měkké a zlatavé. Servírujeme s brambory a kolečkem citrónu.
Poznámka k receptu na Pstruh po kanadsku: Zdroj: Kuchyně USA (upraveno)
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh po kanadsku, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 16.12.2011
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 kuchyňsky upravení pstruzi 4 lžičky brusinek 3 stroužky česneku šťáva z jednoho citrónu 4 lžíce sójové omáčky 4 lžíce másla čerstvě mletý barevný pepř sůl olej
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh po kanadsku,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh po kanadsku - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh po kanadsku
|
|