|
Recept na Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky
Recept na Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pstruh: 4 pstruhy, 100 g mrkve, 50 g celeru, 50 g petržele, 50 g řapíkatého celeru, 40 g másla, 25 g sušených hub, 1 svazek kudrnky, 100 g anglické slaniny na plátky, 1 snítku rozmarýnu, drcený kmín, pepř, sůl Bramborové špalíčky: 600 g ve slupce vařených brambor , 100 g měkkého tvarohu, 1 vejce, 200 g hrubé mouky, 40 g sádla, 200 ml zakysané smetany, 1 svazek kopru, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky
Recept na Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky: Nadrobno nakrájenou zeleninu a předem namočené houby orestujeme na másle společně s rozmarýnem, osolíme, opepříme a přidáme sekanou kudrnku. Směs naplníme do osolených, opepřených a pokmínovaných ryb. Ryby pokryjeme plátky slaniny, přendáme na plech s pečícím papírem a pečeme 10-15 minut při 180°C. Brambory nastrouháme, přidáme vejce, mouku, tvaroh a jemně nasekanou cibuli, osolíme a prohněteme v hladké těsto. Z těsta tvoříme malé špalíčky nebo šišky, které vaříme v mírně osolené vodě 4-5 minut, necháme okapat a opečeme na sádle, zalijeme smetanou, krátce podusíme, přidáme sekaný kopr, případně dosolíme.
Poznámka k receptu na Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky: viz: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10084897100-kluci-v-akci/205562221900015/1137-recepty/?fromvoted=1&recept=92
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: evosheek (Ivo)
- Datum vložení: 13.12.2013
- Počet porcí: 4 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: Pstruh: 4 pstruhy, 100 g mrkve, 50 g celeru, 50 g petržele, 50 g řapíkatého celeru, 40 g másla, 25 g sušených hub, 1 svazek kudrnky, 100 g anglické slaniny na plátky, 1 snítku rozmarýnu, drcený kmín, pepř, sůl Bramborové špalíčky: 600 g ve slupce vařených brambor , 100 g měkkého tvarohu, 1 vejce, 200 g hrubé mouky, 40 g sádla, 200 ml zakysané smetany, 1 svazek kopru, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh plněný zeleninou a bramborové špalíčky
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|