|
Recept na Pstruh na tymiánu
Recept na Pstruh na tymiánu je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na tymiánu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 pstruzi 4 stroužky česneku 1 svazeček tymiánu 1 citrón hladká mouka máslo bílý pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na tymiánu
Recept na Pstruh na tymiánu: Troubu rozehřejeme na 200°C. Ryby osolíme a opepříme zvenku i zevnitř a pokapeme citrónovou šťávou. Do bříška vložíme dvě větvičky tymiánu a neoloupaný stroužek česneku, který jsme předtím podrtili plochou stranou nože a podélně překrojili na poloviny. Pstruhy posypeme hladkou moukou a zprudka opečeme na másle z obou stran(používám kulaté sítko na čaj, které naplním moukou, adresně posypu jednu stranu každé ryby, touto stranou vhodím na pánev s rozpáleným máslem a již na pánvi posypu druhou stranu). Pečeme dohněda a poté přendáme do pekáčku. Polijeme máslovým výpekem, přiložíme zbylý tymián a pečeme 15-20 minut. V polovině pečení ryby obrátíme.
Poznámka k receptu na Pstruh na tymiánu: Výborné!! Moje dvě děti (2+5) velmi ocenily kombinaci česneku a tymiánu! Já jsem ještě do pekáče přidala pár cherry rajčat a předvařené brambory na plátky. Díky za inspiraci!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na tymiánu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 05.11.2009
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 pstruzi 4 stroužky česneku 1 svazeček tymiánu 1 citrón hladká mouka máslo bílý pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na tymiánu,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na tymiánu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na tymiánu
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|
recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
|