|
Recept na Pstruh na paprice
Recept na Pstruh na paprice je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na paprice budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 pstruh, 2 zelené papriky, 2 vetvičky čerstvého tymiánu, 1 cibuľa, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica mletej červenej papriky, 2 lyžice masla, pol pohára mlieka, soľ.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na paprice
Recept na Pstruh na paprice: Pstruha umyjeme, odrežeme plutvy, chvost a hlavu. Múku zmiešame s mletou paprikou a pstruha v tejto zmesi obalíme. Zvnútra ho osolíme a vložíme 1 vetvičku tymiánu. Na 1 lyžici masla opražíme pstruha z oboch strán asi po 2 minútach. Na druhej lyžici masla orestujeme nadrobno narezanú cibuľu, pridáme na pásiky narezanú papriku a opäť restujeme asi 2 min. Osolíme a vložíme opečené pstruha aj s výpekom, prídáme 2. vetvičku tymiánu. Podlejeme trochou horúcej vody a dusíme 10 minút. Potom pstruha vyberieme a udržiavame v teple. Vyberieme vetvičku tymiánu. V mlieku rozhabarkujeme múku s mletou paprikou, čo ostala po obalení pstruha, a paprikovú omáčku zahustíme. Podľa potreby dosolíme a krátko povaríme. Pstruha podávame s omáčkou a nokami.
Poznámka k receptu na Pstruh na paprice: Pstruha milujeme na všechny způsoby
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na paprice, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 21.09.2014
- Počet porcí: 1
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 pstruh, 2 zelené papriky, 2 vetvičky čerstvého tymiánu, 1 cibuľa, 1 lyžica hladkej múky, 1 lyžica mletej červenej papriky, 2 lyžice masla, pol pohára mlieka, soľ
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na paprice,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na paprice - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na paprice
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|