|
Recept na Pstruh na cibuli
Recept na Pstruh na cibuli je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh na cibuli budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 ks většího pstruha bez hlavy 4 ks větší cibule, citronový pepř 50 g másla, olej, hladká mouka, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh na cibuli
Recept na Pstruh na cibuli: Pstruha vykucháme, očistíme od šupin, odstraníme hlavu. Bohatě rybu osolíme, lehce uvnitř posypeme citronovým pepřem. Cibule rozpůlíme a nakrájíme půlky na hrubší měsíčky. Na pánev dáme rozpustit máslo, do kterého přidáme lžičku oleje. Vložíme cibulové měsíčky a opečeme do sklovata. Nachystáme si pekáč, do kterého dále pečící papír, na který položíme hromádku orestované cibule a na ni pstruha, kterého těsně před vložením do rozpálené trouby poprášíme na povrchu velmi jemně hladkou moukou. Vše pečeme v rozpálené troubě na vyšší výkon cca 30 minut. Jakmile je kůže pstruha zlatavá a voní po celé kuchyni je hotovo. Podáváme s bramborem nebo jen s čerstvým chlebem.
Poznámka k receptu na Pstruh na cibuli: Otto:dnešní náš oběd,vynikající a manžel si jen mlaskal,dětem chutnalo též!!!jednoduché,rychlé,skvělé.Pepř jsem měla naštěstí doma,tak se zrovna hodil.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh na cibuli, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Colombo65 (Otto Plášek)
- Datum vložení: 16.11.2011
- Počet porcí: 1-2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 1 ks většího pstruha bez hlavy 4 ks větší cibule, citronový pepř 50 g másla, olej, hladká mouka, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh na cibuli,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh na cibuli - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh na cibuli
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|