|
Recept na Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Recept na Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
cca 500g pstruha lososovitého hrst čerstvého libečku (přiznávám, že jsem měla z mrazáku zakonzervovaný z naší zahrádky, cca to dělalo 2 polévkové lžíce) menší hrst čerstvé petrželové natě 1 polévková lžíce citronové šťávy 2 tenké plátky másla sůl, pepř.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
Recept na Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem: Dala jsem si rozehřát troubu na 180°C. Pstruha jsem si hlavně z vnitřní strany nasolila, ale samozřejmě i z vnější, a dala dovnitř trošku nasekaných bylinek (není to nutné). V pánvi jsem si rozpálila tak půl plátku másla s troškou oleje (aby se máslo nepřipalovalo) a z obou stran v tom pstruha osmažila. (Toto máme jako doporučení od bratra kuchaře.) Poté jsem rybu přendala na plech (možno do pekáče), dovnitř dala zbylé kousky másla a kousek jsem dala i na horu. Pekla jsem jej zhruba 15 minut. Bylinky jsem si s troškou vody rozmixovala. Směs jsem přelila na pánev, přidala trošku soli, pepře a mírně citronu. Citron doporučuji opravdu jen podle vlastní chuti. A hlavně, jakmile byl pstruh hotový, vypečenou šťávu smíchanou s máslem jsem dala do bylinkové směsi. To jsem nechala trošku na pánvi prohřát a mírně vyvařit přebytečnou tekutinu. Při servírování jsem z ryby sundala kůži (půjde to jedna báseň) a přelila bylinkami. Jako přílohu jsem zvolila kaši.
Poznámka k receptu na Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem: http://hratkyspekaci.blogspot.com/2014/02/pstruh-l...
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Kaczik
- Datum vložení: 02.04.2014
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: cca 500g pstruha lososovitého hrst čerstvého libečku (přiznávám, že jsem měla z mrazáku zakonzervovaný z naší zahrádky, cca to dělalo 2 polévkové lžíce) menší hrst čerstvé petrželové natě 1 polévková lžíce citronové šťávy 2 tenké plátky másla sůl, pepř
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh lososovitý s bylinkovým přelivem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|