Recept na Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami
Recept na Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g pstruha lososovitého (dva filety po 250g) 1 citrón bylinky (použijte jakékoliv podle své chuti) olivový olej máslo sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami
Recept na Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami: filety ze pstruha si opláchneme a osušíme. Pokapeme olivovým olejem a vetřeme bylinky, zakapeme citrónem a necháme 20 minutek uležet. Rozpálíme si teflonovou pánev s olivovým olejem a přidáme máslo. Pstruha opekáme nejprve kůží dolů 3-5 minutek, aby byla kůže hezky nazlátlá. Filety posolíme a poté obrátíme dopéct. Přidáme máslo, zakapeme citrónem a necháme rybku dodělat. Podáváme s brambory.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Mishka (Michaela)
- Datum vložení: 19.11.2012
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 500 g pstruha lososovitého (dva filety po 250g) 1 citrón bylinky (použijte jakékoliv podle své chuti) olivový olej máslo sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pstruh lososovitý na másle s citrónem a bylinkami
|
|