|
Recept na Pšeničné klasy
Recept na Pšeničné klasy je zařazen v kategorii domácí pekárna.
K přípravě Pšeničné klasy budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
220 ml vody, 2 lžičky cukru, 21 g droždí, 60 g změklého sádla, 100 g pšeničné celozrnné a 360 g hladké mouky, 1,5 rovné lžičky soli, plná lžička koření Americké brambory Vitana. Na potření vejce a na posyp semínka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pšeničné klasy
Recept na Pšeničné klasy: Do pekárny vložíme suroviny tekuté, sypké a zapneme program Těsto. Hotové vytáhneme, propracujeme a rozdělíme na 3 díly. Z každého uděláme bagetu, uložíme ji na plech a na nůžkama ní nastříháme "lístky", každý ohneme na jinou stranu. Necháme nakynout, potřeme vejcem, posypeme semínky a necháme upéct ve vyhřáté troubě. Pekla jsem asi 20 minut na 180°C na horkovzduch.
Poznámka k receptu na Pšeničné klasy: Tento klas jsem kdysi viděla v nějakém časopise a jeho postup je i na http://domacipekarny.dama.cz/
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pšeničné klasy, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 07.12.2009
- Počet porcí: 3 kusy asi po 260 g
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Domácí pekárna
- Suroviny: 220 ml vody, 2 lžičky cukru, 21 g droždí, 60 g změklého sádla, 100 g pšeničné celozrnné a 360 g hladké mouky, 1,5 rovné lžičky soli, plná lžička koření Americké brambory Vitana. Na potření vejce a na posyp semínka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pšeničné klasy,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pšeničné klasy - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pšeničné klasy
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|