RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Pruhovaná pečeně v alobalu

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Pruhovaná pečeně v alobalu, recepty Pruhovaná pečeně v alobalu, Pruhovaná, pečeně, alobalu


Recept na Pruhovaná pečeně v alobalu

Recept na Pruhovaná pečeně v alobalu je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Pruhovaná pečeně v alobalu budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1kg krkovice bez kosti vcelku 2 kuřecí prsa 15dkg uzené slaniny 6 stroužků česneku (použila jsem sušené plátky) sůl pepř kmín 1 cibule olej (použila jsem palmový tuk).

Pruhovaná pečeně v alobalu
Zvětšit obrázek

Recept na Pruhovaná pečeně v alobalu

Recept na Pruhovaná pečeně v alobalu:
Každé kuřecí prso rozkrojíme na 3 plátky. Plát krkovice rozdělíme na 2 části, každou nakrojíme na 4 stejně široké plátky - zářezy nedokrojíme. Maso "otevřeme", osolíme a opepříme,vložíme plátky uzené slaniny a plátek kuřecího masa, poklademe plátky česneku. Všechna "patra" masa pevně stlačíme dohromady, osolíme, opepříme a okmínujeme a zabalíme do alobalu. Na spodek alobalu dáme trochu tuku, kousek dáme i nahoru na maso. Stejně připravíme i druhý kus krkovice a oba zabalené kusy dáme péct na 60min. do trouby na 230°C. Po upečení opatrně rozbalíme balíčky, vypečenou šťávu slijeme stranou a maso dáme zpět do trouby zezlátnout na 10min. Na pánvičce osmažíme do zlata nadrobno nakrájenou cibuli, jakmile je opravdu zlatavá, zalijeme výpekem z pečeně a provaříme. Hotovou pečeni krájíme přes vrstvy, je hezky pruhovaná a šťavnatá.

Poznámka k receptu na Pruhovaná pečeně v alobalu:
Krkovici vcelku lze nahradit 8 plátky krkovice bez kosti, díky upevnění v alobalu bude maso držet stejně. Doporučuji se porozhlédnout po palmovém tuku, používám jej zatím krátce, ale nemůžu si ho vynachválit :) http://www.dia-potraviny.cz/palmovy-tuk.html

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pruhovaná pečeně v alobalu, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: isindy (Ivana)
  • Datum vložení: 18.02.2011
  • Počet porcí: 6-8
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 1kg krkovice bez kosti vcelku 2 kuřecí prsa 15dkg uzené slaniny 6 stroužků česneku (použila jsem sušené plátky) sůl pepř kmín 1 cibule olej (použila jsem palmový tuk)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pruhovaná pečeně v alobalu, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pruhovaná pečeně v alobalu - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pruhovaná pečeně v alobalu

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist