Recept na Prskačka
Recept na Prskačka je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Prskačka budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
600g kuřecího nebo krůtího masa olej cibule plechovka žámpionů rajský protlak 1 lžička provansálského koření, sůl 1 smetana ke šlehání 1 sáček těstovin(hnízda).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Prskačka
Recept na Prskačka: Na oleji zpěníme na drobno nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájené maso, osolíme a orestujeme. Zasypeme provensálským kořením a chvilku podusíme.Pak přidáme žampiony a malinko podlijeme vodou.Chvilku povaříme a přidáme rajský protlak.Podusíme.Přidáme šlehačku a je hotovo. Podáváme s širokými nudlemi(vypadají jako hnízda)
Poznámka k receptu na Prskačka: Jednoduché,ale vyzerá to Máme radi takéto "šťavnaté" jedlá
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Prskačka, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Maica (Majka Šediva)
- Datum vložení: 19.05.2009
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 600g kuřecího nebo krůtího masa olej cibule plechovka žámpionů rajský protlak 1 lžička provansálského koření, sůl 1 smetana ke šlehání 1 sáček těstovin(hnízda)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na prskačka,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Prskačka - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Prskačka
|
|