RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování, recepty Propíchnutý palec marinovaný až po grilování, Propíchnutý, palec, marinovaný, až, po, grilování


Recept na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování

Recept na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování je zařazen v kategorii vepřové maso. K přípravě Propíchnutý palec marinovaný až po grilování budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
250g vepřových palců sůl pepř Na marinádu: 2PL olivového oleje 1PL octu balsamiko nebo červeného vinného 1KL celého římského kmínu 1 malá chilli paprička 1KL drceného pepře ( použila jsem " pařížský pepř" od Antonína) svazek posekané čerstvé hladkolisté petrželky 1KL tymiánových lístků sůl.

Propíchnutý palec marinovaný až po grilování
Zvětšit obrázek

Recept na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování

Recept na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování:
Nejprve připravíme marinádu ze všech uvedených surovin kromě římského kmínu, ten nejprve zlehka opečeme na pánvi, aby se rozvoněl. Pak přidáme i ten. Maso nakrájíme na silnější plátky,cca 3cm, a napícháme je těsně vedle sebe řeznou plochou nahoru. Osolíme, opepříme. Opečeme z obou stran na grilovací pánvi nebo na grilu potřené olejem. Ihned po opečení vložíme do vhodné nádoby a zalijeme marinádou, obrátíme, aby se vše dobře obalilo. Zakryjeme a necháme 4 minuty odpočívat a natáhnout chutě.

Poznámka k receptu na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování:
Inspirovala mě omáčka chimichurri, ovšem tam patří ještě fenyklová semínka a ta já nerada. A tak to chimichurri nazývat ani nebudu :-) Omáčku ( marinádu) lze použít i na hovězí steak.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Propíchnutý palec marinovaný až po grilování, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
  • Datum vložení: 13.12.2013
  • Počet porcí: 1
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Vepřové maso
  • Suroviny: 250g vepřových palců sůl pepř Na marinádu: 2PL olivového oleje 1PL octu balsamiko nebo červeného vinného 1KL celého římského kmínu 1 malá chilli paprička 1KL drceného pepře ( použila jsem " pařížský pepř" od Antonína) svazek posekané čerstvé hladkolisté petrželky 1KL tymiánových lístků sůl
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na propíchnutý palec marinovaný až po grilování, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Propíchnutý palec marinovaný až po grilování - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Propíchnutý palec marinovaný až po grilování

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist