RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak, recepty Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak, Přírodní, srdíčko, papiňáku, 2, x, jinak


Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak

Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak je zařazen v kategorii pro začátečníky. K přípravě Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
1 vepřové srdíčko 1O dkg slaniny vcelku 1 PL oleje 1 cibule 1 hrst sušených hříbků 1 kostka zeleninového bujonu,nebo masoxu 1 zarovnaná PL hladké mouky sůl, pepř, zelené bylinky- na dochucení Na druhý recept: přidáme 1 malou konzervu hrášku bez nálevu.

Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak
Zvětšit obrázek

Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak

Recept na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak:
Vepřové srdíčko si opláchneme, odstraníme případné sraženiny a tuk a nakrájíme si ho na delší, tenčí nudličky. Slaninu nakrájíme na širší špalíčky, cibuli na půlměsíčky a v hrnci na PL oleje 3 minutky orestujeme. Přidáme nakrájené srdíčko a sušené hříbky, které když vaříme v papiňáku, tak nemusíme předem namáčet, vše promícháme, až se maso zatáhne (dostane takovou šedavou barvu). Zalijeme 3 dl horké vody, rozdrobíme kostku bujonu, pokud chceme a máme snítku libečku, můžeme přidat, hrnec uzavřeme a až začne moc syčet, stáhneme plamen na minimum a pod tlakem vaříme 20 minut. Poté odstavíme bokem, odpustíme ventilem tlak, otevřeme a vmícháme hladkou mouku rozmíchanou v 1-2 dl studené vody- záleží, kolik chceme mít šťávy a necháme 5 minut bez pokličky provařit. Pak si odebereme polovinu hotového jídla a do druhé půlky vmícháme hrášek bez nálevu a ještě chvilku provaříme. 3. verze- místo vody přimícháme s moukou smetanu na vaření.

Poznámka k receptu na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak:
http://www.toprecepty.cz/recept/21654-srdicko-z-pa... Když koupíte srdíčka 2-3 ks, máte z jednoho hrnce navařeno více druhů jídla, můžete dát do krabiček a zamrazit. Kilo srdíček vyjde zhruba na 45,-Kč, takže je to celkem dobrá cena na dobrý pokrm:-)

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Anna Kocikova (Drahuš)
  • Datum vložení: 22.08.2011
  • Počet porcí: 2 velké porce
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Pro začátečníky
  • Suroviny: 1 vepřové srdíčko 1O dkg slaniny vcelku 1 PL oleje 1 cibule 1 hrst sušených hříbků 1 kostka zeleninového bujonu,nebo masoxu 1 zarovnaná PL hladké mouky sůl, pepř, zelené bylinky- na dochucení Na druhý recept: přidáme 1 malou konzervu hrášku bez nálevu
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní srdíčko z papiňáku 2 x jinak

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist