|
Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou
Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 plátky kuřecích řízků, plnotučná hořčice, sůl, pepř, hladká mouka, tuk na smažení hořčicová omáčka : 2 lžíce másla, 1 střední cibule, lžička krystalového cukru, 2 lžíce hladké mouky, ½ l vývaru, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl pepř..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou
Recept na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou: Maso osušíme, naklepeme, osolíme, lehce opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, necháme chvíli odležet a potom obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdříve ze strany s hořčicí, pánev přikryjeme poklicí, a až začne voda stékat z poklice do tuku, tak maso otočíme a dosmažíme už bez pokličky. Omáčka : Na rozehřáté máslo (jednu lžíci) dáme nadrobno nakrájenou cibuli, necháme zesklovatit a až začne trochu zlátnout přidáme cukr, když se cukr rozpustí a začne barvit , přidáme druhou lžíci másla a mouku, mícháme až má jíška zlatavou barvu, zalijeme vývarem, důkladně rozšleháme a necháme cca 15 minut převařit. Přidáme hořčici, krátce povaříme a dochutíme dle potřeby solí, případně trochu přisladíme.
Poznámka k receptu na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou: za tento recept děkuji paní Aji (www.ajina-kucharka.wz.cz) a šířím ho dál, jelikož je to MŇAMKA VÝTEČNÁ !
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: kedlubna (Šárka)
- Datum vložení: 10.10.2008
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: 4 plátky kuřecích řízků, plnotučná hořčice, sůl, pepř, hladká mouka, tuk na smažení hořčicová omáčka : 2 lžíce másla, 1 střední cibule, lžička krystalového cukru, 2 lžíce hladké mouky, ½ l vývaru, 2 lžíce plnotučné hořčice, sůl pepř.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní řízky s hořčičnou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní řízky s hořčičnou omáčkou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|