|
Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě
Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě je zařazen v kategorii drůbeží maso.
K přípravě Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Chřest, kuřecí prsa, sůl, pepř, olej na smažení Omeleta: 2 vejce, 1-2 lžíce vody, rovná lžíce jemné strouhanky, sůl, sekané zelené bylinky (měli jsme petrželku, pár mladých kopřivových lístků a pažitku).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě
Recept na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě: Chřest dobře oloupeme a uvaříme v osolené vodě s kapkou citrónové šťávy a s trochou cukru. Kuřecí prsa nakrájíme na biftečky a osolené a opepřené je usmažíme z obou stran. Uložíme je do tepla, na pánev přilijeme trošínku vody a odvaříme přípečky. Na druhé pánvi na troše oleje usmažíme omeletu z osolených vajec rozšlehaných s vodou, strouhankou a bylinkami. Na talíři pak na omeletu uložíme chřest, opatrně zavineme, z každé strany navlečeme velký prstýnek z kolečka cibule a takhle nachystanou omeletu uprostřed šikmo rozřízneme. Díky cibuli nám vše drží bezpečně pohromadě. Na jednu porci bohatě stačí půlka této omelety.
Poznámka k receptu na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě: Podáváme s mačkaným bramborem, přelité šťávou z výpečků.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: cathleen
- Datum vložení: 17.07.2010
- Počet porcí: 2 porce
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Drůbeží maso
- Suroviny: Chřest, kuřecí prsa, sůl, pepř, olej na smažení Omeleta: 2 vejce, 1-2 lžíce vody, rovná lžíce jemné strouhanky, sůl, sekané zelené bylinky (měli jsme petrželku, pár mladých kopřivových lístků a pažitku)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přírodní kuřecí biftečky s chřestem v bylinkové omeletě
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|