|
Recept na Přesnídávka z jablek a mrkve
Recept na Přesnídávka z jablek a mrkve je zařazen v kategorii zavařeniny.
K přípravě Přesnídávka z jablek a mrkve budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g jablek, 2 lžíce mleté skořice, cukr, hřebíček a 4 ks mrkve..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Přesnídávka z jablek a mrkve
Recept na Přesnídávka z jablek a mrkve: Jablka oloupeme, zbavíme jadřinců a dáme do hrnce vařit podlijeme vodou, ale ne tak, aby v hrnci jablka plavala(například do plného hrnce jablek přidáme jen do čtvrt hrnce vodu), přidáme cukr, skořici a hřebíček. Oškrábanou mrkev dáme taky vařit do menšího hrnce s vodou a můžeme přidat do vody kapinku tuku (oleje). Jakmile nám jablka začnou pěnit a jsou rozvařená, vyndáme hřebíček a hrnec odstavíme. Mrkev, jak bude rozvařená, tak ji scedíme a přidáme do hrnce s jablky. Vše ručním mixérem rozmixujeme a popřípadě ještě dosladíme cukrem. Dáme do sklenic od přesnídávek nebo od tatarek, marmelád a sterilizujeme při teplotě 80°C asi 25 minut.
Poznámka k receptu na Přesnídávka z jablek a mrkve: Mrkev má provitamín A, který se vylučuje jen s tukem, proto i do dětské mrkvové kašičky přidáváme kapku oleje.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Přesnídávka z jablek a mrkve, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: anous (Aneta Poláčková)
- Datum vložení: 11.01.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Zavařeniny
- Suroviny: 500 g jablek, 2 lžíce mleté skořice, cukr, hřebíček a 4 ks mrkve.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na přesnídávka z jablek a mrkve,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Přesnídávka z jablek a mrkve - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Přesnídávka z jablek a mrkve
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|