|
Recept na Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou
Recept na Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou je zařazen v kategorii mleté maso.
K přípravě Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
500 g míchaného mletého masa, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, 1 sýr Camembert(nebo Hermelín), 1/2 červeného paprikového lusku, 100 ml mléka(nebo vody), 1 vejce, pepř, materídouška(nebo majoránka), petrželka, sůl, strouhanka..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou
Recept na Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou: Maso si dáme do mísy, prosolíme, opepříme, dáme mléko, promícháme a necháme 20 minut odpočinout. Pak přidáme mateřídoušku, nadrobno nakrájenou cibuli, propasírovaný česnek, nadrobno nakrájenou papriku, Camembert nakrájený na kostičky, vejce, petrželku a důkladně promícháme. Pokud by se nám zdálo, že je masa řidší, můžeme přidat strouhanku. Pak si utvoříme koule, které dáváme do strouhanky a tam je dlaní rozmáčkneme do tvaru karbanátku, obalíme i z druhé strany, smažíme na menším množství oleje, nejprve přikryté, pomalu tak na 150°C, aby se pěkně propekly a sýr se rozpustil, potom opečeme ještě chvíli z obou stran nepřikryté a na větší stupeň.
Poznámka k receptu na Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou: Už jsem je někdy dávno zkoušela, dneska jsem si na ně vzpomněla a přidala jsem ještě papriku, protože ta je se sýrem velmi dobrá a výsledek byl znát i v karbanátkách. Jsou velmi šťavnaté!
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 22.12.2011
- Počet porcí: 8 kusů
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Mleté maso
- Suroviny: 500 g míchaného mletého masa, 1 větší cibule, 3 stroužky česneku, 1 sýr Camembert(nebo Hermelín), 1/2 červeného paprikového lusku, 100 ml mléka(nebo vody), 1 vejce, pepř, materídouška(nebo majoránka), petrželka, sůl, strouhanka.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Překvapivě šťavnaté karbanátky s camembertem a paprikou
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|