|
Recept na Překvapivá, smažená drůbeží játra
Recept na Překvapivá, smažená drůbeží játra je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Překvapivá, smažená drůbeží játra budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
200 g drůbežích jater, 1 cibule, 2 plátky šunky, 2 plátky anglické slaniny, klínek nivy, 1 kolečko tvarůžků, 1 lžíce solamylu, pažitka,1 vejce, trochu mléka, strouhanka, sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Překvapivá, smažená drůbeží játra
Recept na Překvapivá, smažená drůbeží játra: Játra nařežeme na menší kousky, šunku+anglickou slaninu+cibuli+tvarůžky nařežeme nadrobno a dáme k játrům, nastrouháme nivu, posypeme solamylem, pažitkou, posolíme a smícháme všechno dohromady. Pak si děláme koule (z tohoto množství jsou 4) a obalíme v trojobalu (do vejce trochu mléka a soli), které hbitě osmažíme na oleji, nejprve splacatíme vařečkou (mají mít tvar jako karbanátky)a několikrát otočíme, aby se játra pěkně propekly.
Poznámka k receptu na Překvapivá, smažená drůbeží játra: Ke tvaru a možnosti takto upravit játra mě inspiroval Jiří Babica, ovšem to je to jediné, co je s jeho receptem podobné! On dělal z vepřových a náplň je zcela odlišná! Tu mojí jsem si vymyslela sama.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Překvapivá, smažená drůbeží játra, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 22.01.2010
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 200 g drůbežích jater, 1 cibule, 2 plátky šunky, 2 plátky anglické slaniny, klínek nivy, 1 kolečko tvarůžků, 1 lžíce solamylu, pažitka,1 vejce, trochu mléka, strouhanka, sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na překvapivá, smažená drůbeží játra,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Překvapivá, smažená drůbeží játra - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Překvapivá, smažená drůbeží játra
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|