|
Recept na Pražská uzená kýta, šťouchané brambory
Recept na Pražská uzená kýta, šťouchané brambory je zařazen v kategorii pro začátečníky.
K přípravě Pražská uzená kýta, šťouchané brambory budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Pražská uzená kýta brambory cibule olej nebo sádlo sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pražská uzená kýta, šťouchané brambory
Recept na Pražská uzená kýta, šťouchané brambory: Dáme vařit brambory. Jak je uvařit správně se podívejte na odkaz v poznámce. Uzenou kýtu vyjmeme z vakuového obalu, opláchneme teplou vodou, osušíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme, nakrájíme najemno a dáme restovat na pánev se sádlem nebo olejem. Za neustálého míchání smažíme do zlatova. Jakmile máme "barvu", tak musíme pánev stáhnout z plemene a nejlépe zchladit ve studené vodě, aby se cibulka dále nesmažila (mohla by zčernat!). Uvařené brambory zcedíme a rozšťoucháme spolu s osmaženou cibulkou. Na pánev dáme "oprančit" kýtu. Jako přílohu můžeme podávat sterilovaný okurek, "čalamádu" nebo kompot.
Poznámka k receptu na Pražská uzená kýta, šťouchané brambory: http://miric.unas.cz/2011/03/Kobzole.html
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pražská uzená kýta, šťouchané brambory, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: clupmi
- Datum vložení: 21.05.2011
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pro začátečníky
- Suroviny: Pražská uzená kýta brambory cibule olej nebo sádlo sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pražská uzená kýta, šťouchané brambory,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pražská uzená kýta, šťouchané brambory - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pražská uzená kýta, šťouchané brambory
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|