RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny, recepty Povidlové knedlíky - pripečené blbouny, Povidlové, knedlíky, -, pripečené, blbouny


Recept na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny

Recept na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny je zařazen v kategorii sladká jídla. K přípravě Povidlové knedlíky - pripečené blbouny budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
15 PL kopcovitých polohr. múky (asi 310-320 g), 1/4 l vlažného mlieka, 1/2 kocky droždia, 2 čL kryšt.cukru, 1 čL soli, 1 žĺtok, 1 PL oleja, 3 PL vlažnej vody , trocha múky na podsypanie olej na plnenie: povidla na posypanie: mak + prášk.cukor alebo iné na poliatie: roztopené maslo (nemusí byť).

Povidlové knedlíky - pripečené blbouny
Zvětšit obrázek

Recept na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny

Recept na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny:
Zamiesime cesto na knedle a prikryté necháme vykysnúť cca 3/4 hodiny. Cesto na pomúčenej podložke rozvaľkáme a rozkrájame na štvorce alebo vykrojíme kolesá. Na každý kúsok cesta dáme primerané množstvo hustého lekváru a zabalíme ich ako batôžky, prikryjeme utierkou a necháme dokysnúť ešte 1/2 hodinku. Do panvice dáme rozohriať 2 PL oleja, vložíme batôžky a necháme ich zospodu pripiecť. Potom prilejeme asi 1 -1,2 dl vody a prikryjeme pokrievkou. Po cca 10 - 12 min. môžeme vybrať. Poprepichujeme ich kvôli uniknutiu pary. Na tanieri posypeme a polejeme maslom.

Poznámka k receptu na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny:
fotopostup možno pozrieť na http://nasavareska.blogspot.sk/2014/02/parene-buch...

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Povidlové knedlíky - pripečené blbouny, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: nigina
  • Datum vložení: 06.04.2014
  • Počet porcí: 12 - 14 ks
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Sladká jídla
  • Suroviny: 15 PL kopcovitých polohr. múky (asi 310-320 g), 1/4 l vlažného mlieka, 1/2 kocky droždia, 2 čL kryšt.cukru, 1 čL soli, 1 žĺtok, 1 PL oleja, 3 PL vlažnej vody , trocha múky na podsypanie olej na plnenie: povidla na posypanie: mak + prášk.cukor alebo iné na poliatie: roztopené maslo (nemusí byť)
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na povidlové knedlíky - pripečené blbouny, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Povidlové knedlíky - pripečené blbouny - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Povidlové knedlíky - pripečené blbouny

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist