Recept na Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Recept na Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou je zařazen v kategorii ryby.
K přípravě Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
4 filety pangasia (nebo tresky) 1 litr mléka 4 lžíce másla 1 cibule hrst nasekané pažitky 3 lžíce hladké mouky pepř sůl.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
Recept na Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou: Mléko osolíme, opepříme, přidáme lžíci másla a pažitku a přivedeme k varu. Plotýnku stáhneme na co nejmenší teplotu, těsně pod bod varu a vložíme rozpůlené rybí filety. Necháme pošírovat 15 minut, vyjmeme a zabalíme do alobalu. Zbylé máslo rozehřejeme a dozlatova opečeme nasekanou cibulku. Zasypeme moukou a umícháme jíšku, kterou zalijeme horkým osoleným mlékem s pažitkou. Stáhneme teplotu a omáčku asi půl hodiny prováříme.
Poznámka k receptu na Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou: dnes jsem přemýšlela o pošírované rybě a ejhle, tady je taková dobrota...ukládám se, vypadá velmi zajímavě....
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Eliza
- Datum vložení: 16.01.2012
- Počet porcí: 4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Ryby
- Suroviny: 4 filety pangasia (nebo tresky) 1 litr mléka 4 lžíce másla 1 cibule hrst nasekané pažitky 3 lžíce hladké mouky pepř sůl
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pošírovaný pangas s bylinkovou omáčkou
|
|