Recept na Portobello s karamelizovanou cibulí
Recept na Portobello s karamelizovanou cibulí je zařazen v kategorii houby.
K přípravě Portobello s karamelizovanou cibulí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
2 portobello žampiony 3 cibule ( já použila červené) kousek nivy hruška 3KL hnědého cukru 2PL octa balsamico snítka tymiánu špetka soli a pepře.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Portobello s karamelizovanou cibulí
Recept na Portobello s karamelizovanou cibulí: Žampionům odstraníme nožičky, zevnitř osolíme a posypeme tymiánovými lístky. Trochu je mezi lupeny vmáčkneme. Potřeme olejem a vložíme je pod gril, nejprve lupeny dolů a pak otočíme jako mističku, aby se nám šťáva zachovala uvnitř. Grilujeme doměkka. Na pánvi si rozpálíme olej, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a asi 5 minut restujeme. Pak posypeme cukrem a necháme zkaramelizovat. Přilijeme ocet, osolíme a opepříme. Necháme ještě 5 minut zlehka provařit na mírném ohni. Nivu a hrušku si nakrájíme na přibližně stejně velké kostičky, které vmícháme do cibule a necháme pouze prohřát. Niva by se neměl zcela rozpustit. Touto směsí naplníme žampiony a podáváme teplé.
Poznámka k receptu na Portobello s karamelizovanou cibulí: Krásný recept, ale ta fotka a fotky, no to je krása, wow
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Portobello s karamelizovanou cibulí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: 1974andrea (Andrea)
- Datum vložení: 22.05.2013
- Počet porcí: 2
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Houby
- Suroviny: 2 portobello žampiony 3 cibule ( já použila červené) kousek nivy hruška 3KL hnědého cukru 2PL octa balsamico snítka tymiánu špetka soli a pepře
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na portobello s karamelizovanou cibulí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Portobello s karamelizovanou cibulí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Portobello s karamelizovanou cibulí
|
|