|
Recept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
Recept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem je zařazen v kategorii pokrmy z vnitřností.
K přípravě Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 jahňacie pľúcka, 1 jahňacie srdiečko, 1 jahňacia slezina, 1 mrkva, 10 cm kúsok póru, 3 strúčiky cesnaku, 1 bobkový list, 10 guličiek čierneho korenia, 4 guličky nového korenia, 1 lyžička mletej červenej papriky, soľ, hydinový vývar ½ granátového jablka.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
Recept na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem: Pľúcka, srdiečko a slezinu narežeme na malé kúsky, pridáme na kolieska narezaný pór, na hranolčeky narezanú mrkvu, cesnak a všetky koreniny. Premiešame a zalejeme vývarom tak, aby mäso bolo tesne pod hladinou. Zakryjeme a v rúre pri 140°C dusíme 1 hodinu. Potom skontrolujeme množstvo šťavy, ak treba, podlejeme horúcim vývarom a zakryté dusíme ďalej 1 hod. Podávame s ryžou, tarhoňou alebo nokami ( ja som dala pohánku ), posypané jadierkami granátového jablka.
Poznámka k receptu na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem: Pravdaže možno použiť aj bravčové pľúcka a bez srdiečka, ale je potrebné dobre vyrezať priedušky.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: tejaja
- Datum vložení: 22.04.2014
- Počet porcí: 3-4
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Pokrmy z vnitřností
- Suroviny: 1 jahňacie pľúcka, 1 jahňacie srdiečko, 1 jahňacia slezina, 1 mrkva, 10 cm kúsok póru, 3 strúčiky cesnaku, 1 bobkový list, 10 guličiek čierneho korenia, 4 guličky nového korenia, 1 lyžička mletej červenej papriky, soľ, hydinový vývar ½ granátového jablka
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Pomalu pečené jehněčí plíčky a srdíčko s granátovým jablkem
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|