|
Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
Uzené maso (já měla uzenou roládu 2 plátky – viz POZNÁMKU) vývar z uzeného masa –asi 2 litry 1 cibule, 1 bobkový list 10 kuliček nového koření 10 kuliček pepře 2 větší mrkve cca 10 růžiček z brokolice asi 100 g hub ( mražených, čerstvých) 1 vejce 1 KL kmínu 1 stroužek česneku, hrst libečku, hrst zelené petrželky a oblíbené dochucovací koření na polévky hrst domácích vlasových nudlí (i jinou těstovinovou zavářku).
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
Recept na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí: Uvaříme uzené maso s cibulí, bobkovým listem, novým kořením, pepřem téměř do měkka (asi 30 min. dle druhu masa). Přidáme očištěnou mrkev a brokolici, libeček a petrželku a dovaříme – cca 10 min. Vedle v kastrolku si na másle uděláme klasickou smaženici, podusíme houby, přidáme, vejce, kmín a jen mírně osolíme. Smaženici přidáme do polévky, prohřejeme a zavaříme nudle – 4 minuty, přidáme prolisovaný česnek, dochutíme dle naší chuti a sporák vypneme, necháme propojit chutě.
Poznámka k receptu na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí: Recept vznikl ze zbytků původního jídla, které vařil manžel (Uzené se zeleninou na houbách) – vývar byl hotový, zbylo to uzené maso a zelenina s houbovou smaženicí. Příště dělám cílevědomě, ne ze zbytků, vonělo to a bylo to moc jedlé. Kuličky koření jsem doslova nepočítala, dala jen orientačně
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: spagetka
- Datum vložení: 13.06.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: Uzené maso (já měla uzenou roládu 2 plátky – viz POZNÁMKU) vývar z uzeného masa –asi 2 litry 1 cibule, 1 bobkový list 10 kuliček nového koření 10 kuliček pepře 2 větší mrkve cca 10 růžiček z brokolice asi 100 g hub ( mražených, čerstvých) 1 vejce 1 KL kmínu 1 stroužek česneku, hrst libečku, hrst zelené petrželky a oblíbené dochucovací koření na polévky hrst domácích vlasových nudlí (i jinou těstovinovou zavářku)
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z uzeného vývaru s mrkví a brokolicí a smaženicí
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|