RECEPTY | Kuchařka s recepty na vaření online
Recepty - kuchařka online

 Recept na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami

    Recepty, vaření, online kuchařka, Recept na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami, recepty Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami, Polévka, kuřecích, hřbetů, krupicovými, haluškami


Recept na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami

Recept na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami je zařazen v kategorii polévky. K přípravě Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.

Použité suroviny:
Kuracie chrbty a krídla z 2 kureniec, 3 veľké mrkvy, 2 korene petržlenu, 1 malý celer, 1/2 malého kelu-kapusty, 1 por, 1 zelená paprika, 1 malá chilli paprika prekrojená na polovicu, 1 paradajka, 1 stredná cibuľa so spodnou slupkou a zapichnutými hrebíčkami, 2 strúčiky olúpaného cesnaku, 2 bobkové listy, 4 klinčeky-hrebíčky, 20 guličiek celého čierneho korenia, 5 guličiek celých borievok-jalovca, 4 guličky celého nového korenia, soľ, stonky celerovej a petržlenovej vňate, na drobno posekaná petržlenová vňať, voda Krupicové halušky: 2-3 PL zmäknutého masla, 1 vajce, detská krupica.

Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami
Zvětšit obrázek

Recept na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami

Recept na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami:
Do veľkého hrnca vložíme kuracie chrbty a krídla, zalejeme studenou vodou, osolíme, privedieme do varu a zbierame penu. Varíme pomalým varom, len sotva znateľným perlením asi hodinu. Potom pridáme očistenú, na hrubo nakrájanú zeleninu, vňate a koreniny. Varíme pomalým varom dalšiu hodinu, zelenina sa nesmie rozvariť - má zostať jemne na skus. Vyberieme kuracie chrbty, krídla, zeleninu a vývar scedíme. Odlejeme číry vývar na varenie knedličiek,oberieme mäso z kostí, pokrájame mrkvu a petržlen. Do tanierov vložíme mäso, pokrájanú zeleninu, krupicové knedličky, zalejeme horúcim scedeným vývarom, posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou a podávame. Krupicové knedličky: do misky dáme vajce, ktoré rozšľaháme a vymiešame so zmäknutým maslom a detskou krupicou na mäkšie cesto a necháme 15 minút nabobtnať. Potom lyžičkou vkladáme halušky do mierne vriaceho odliateho vývaru a varíme asi 5-7 minút. Odstavíme a necháme, kým uvarené halušky zväčšia svoj objem. Hotové halušky vkladáme do polievky.

Poznámka k receptu na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami:
Zdroj: vlastný recept, varím ked sa mi nazbierajú kuracie chrbty.

Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami, kde se můžete zeptat na detaily přípravy, uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.

Doplňující informace:
  • Autor receptu: Meszarosovabolya
  • Datum vložení: 18.12.2010
  • Počet porcí: 1 dávka
  • Doba přípravy: n/a
  • Zařazení receptu: Polévky
  • Suroviny: Kuracie chrbty a krídla z 2 kureniec, 3 veľké mrkvy, 2 korene petržlenu, 1 malý celer, 1/2 malého kelu-kapusty, 1 por, 1 zelená paprika, 1 malá chilli paprika prekrojená na polovicu, 1 paradajka, 1 stredná cibuľa so spodnou slupkou a zapichnutými hrebíčkami, 2 strúčiky olúpaného cesnaku, 2 bobkové listy, 4 klinčeky-hrebíčky, 20 guličiek celého čierneho korenia, 5 guličiek celých borievok-jalovca, 4 guličky celého nového korenia, soľ, stonky celerovej a petržlenovej vňate, na drobno posekaná petržlenová vňať, voda Krupicové halušky: 2-3 PL zmäknutého masla, 1 vajce, detská krupica
 
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami, pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme

Diskusní fórum Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první

Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z kuřecích hřbetů s krupicovými haluškami

Položky označené * je nutné vyplnit.
Vaše jméno *:
Email :
Předmět *:
Text příspěvku *:
Opište kód *:
(ochrana proti spamu)
"recept"
Jesliže chcete dostávat reakce/odpovědi na Váš příspěvek, nezapomeňte vyplnit
položku "Email". Váš email nebude zobrazen, ani jinak využit/zneužit.

 


Nenašli jste co hledáte?
Zkuste Google vyhledávání!

Custom Search

ROZDĚLENÍ DLE KATEGORIÍ
Bezmasá jídla
Bramborová jídla
Cukroví
Dietní recepty
Domácí pekárna
Dorty
Drůbeží maso
Grilování
Houby
Hovězí maso
Jiné maso
Luštěniny
Mikrovlnná trouba
Minutky
Mleté maso
Mořské plody
Moučníky
Nápoje
Omáčky
Ostatní
Pizzy
Pokrmy z vnitřností
Polévky
Pomalý hrnec
Pomazánky
Předkrmy
Přílohy
Pro děti
Pro začátečníky
Ryby
Saláty
Sladká jídla
Slané pečivo
Studená kuchyně
Sýry
Těstoviny
Vepřové maso
Zavařeniny
Zdobení
Zeleninová jídla

SUROVINY
Přehled nejběžnějších surovin, ze kterých vaříte: zobraz všechny suroviny

Běžné suroviny
Koření
Maso
Mléčné výrobky
Ostatní
Ovoce
Přílohy
Přísady
Zelenina

Probíhající diskuze
Poslední diskutované recepty:

hamannovy uši - Hamanovy uši
Vložil: Honza Vodička
2022-03-24 09:26:25

Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle toda raba...
Husa - Husička v pomalém hrnci
Vložil: Sylva
2021-12-13 08:17:27

Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ...
králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci
Vložil: Michal Procházka
2020-10-23 23:29:37

Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ? Děkuji...
hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci
Vložil: Ariana
2020-06-25 21:20:59

Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c...
Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát
Vložil: Marie H.
2020-05-13 23:28:50

Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím....


recept-online.cz - online kuchařka s mnoha recepty na přípravu chutných a zdravých jídel
sitemap.txt
TOPlist