|
Recept na Polévka z červené řepy I.
Recept na Polévka z červené řepy I. je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka z červené řepy I. budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
750 g červené řepy, 1 brambora, 1 cibule, kůra z 1/2 citronu, 2 lžíce citronové šťávy, 1,5 l zeleninového vývaru, 1 lžíce oleje, sůl, Créme Fraiche.
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka z červené řepy I.
Recept na Polévka z červené řepy I.: Červenou řepu uvaříme doměkka. Poté ji oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Cibuli drobně nakrájíme a dáme do hrnce, ve kterém jsme rozehřáli lžíci oleje. Po chvíli přidáme pokrájenou červenou řepu, na kostky nakrájenou bramboru a necháme asi 5 minut vařit. Pak přidáme nastrouhanou citronovou kůru, zalijeme vývarem a necháme vařit 15-20 minut. Jakmile jsou brambory uvařené, vše rozmixujeme na hladké pyré. Ochutíme citronovou šťávou a solí. Podáváme s Créme Fraiche a sekanou pažitkou.
Poznámka k receptu na Polévka z červené řepy I.: http://www.lucasinka.cz
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka z červené řepy I., kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Lucasinka (Lucie Kubikova)
- Datum vložení: 16.04.2011
- Počet porcí: n/a
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 750 g červené řepy, 1 brambora, 1 cibule, kůra z 1/2 citronu, 2 lžíce citronové šťávy, 1,5 l zeleninového vývaru, 1 lžíce oleje, sůl, Créme Fraiche
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka z červené řepy i.,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka z červené řepy I. - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka z červené řepy I.
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|