|
Recept na Polévka mnoha chutí se strouháním
Recept na Polévka mnoha chutí se strouháním je zařazen v kategorii polévky.
K přípravě Polévka mnoha chutí se strouháním budete potřebovat níže uvedené suroviny, které si dopředu nakupte a nachystejte.
|
Použité suroviny:
1 cibule, 1 lahůdková cibule, 1 velká nastrouhaná brambora, 1 větší mrkev, 4 růžičky brokolice, 1 hrst fazolek(zelených), 1/3 pórku, 1 hrst čerstvých hub, 2 hrsti strouhání, Vegetu dle chuti, 1 kostka masoxu, trošku oleje, pepř, sůl..
|
|
Zvětšit obrázek
|
Recept na Polévka mnoha chutí se strouháním
Recept na Polévka mnoha chutí se strouháním: Všechnu zeleninu si nakrájíme, fazolky pokrátíme na malé části, pórek a mrkev na kolečka, brokolici na malinké růžičky a bramboru si nastrouháme. Cibuli nakrájíme nadrobno a dáme jí do hrnce osmažit na olej, když začne být sklovitá, přidáme veškerou připravenou zeleninu, promícháme a necháme trochu osmažit, pak zalijeme vývarem z masoxu a necháme vařit. Po krátké době přidáme nakrájenou celou lahůdkovou cibulku nakrájenou na kolečka, nastrouhanou bramboru a zavaříme strouhání. Polévku už jen dochutíme solí, Vegetou a strouhání necháme zavařit do měkka.
Poznámka k receptu na Polévka mnoha chutí se strouháním: Jelikož mi zkysla kuřecí polévka, což jsem zjistila až při ohřívání, musela jsem se rychle rozhodnout a uvařit novou-jak známo u nás bez polévky není oběd obědem. Tak vznikla tato, kde jsem co chytla i s tím zbytkem strouhání a světe div se, ona byla výborná.
Doporučujeme navštívit diskuzi receptu Polévka mnoha chutí se strouháním, kde se můžete zeptat na detaily přípravy,
uvést své vylepšení receptu nebo pochválit autora za kvalitní ispiraci.
|
|
|
Doplňující informace:
- Autor receptu: Bibinka (Janinka)
- Datum vložení: 28.09.2011
- Počet porcí: 2 litry
- Doba přípravy: n/a
- Zařazení receptu: Polévky
- Suroviny: 1 cibule, 1 lahůdková cibule, 1 velká nastrouhaná brambora, 1 větší mrkev, 4 růžičky brokolice, 1 hrst fazolek(zelených), 1/3 pórku, 1 hrst čerstvých hub, 2 hrsti strouhání, Vegetu dle chuti, 1 kostka masoxu, trošku oleje, pepř, sůl.
|
|
Chcete-li recept vylepšit, máte-li podobný nebo jiný zajímavý recept na polévka mnoha chutí se strouháním,
pochlubte se s ním v diskuzi. Děkujeme
|
Otázky a odpovědi týkající se receptu na Polévka mnoha chutí se strouháním - diskuse je zatím prázdná - vložte svůj příspěvek jako první
Vložit nový komentář/dotaz/odpověď Polévka mnoha chutí se strouháním
|
|
|
|
|
Nenašli jste co hledáte? Zkuste Google vyhledávání!
|
|
Probíhající diskuze |
Poslední diskutované recepty:
hamannovy uši - Hamanovy uši Vložil: Honza Vodička 2022-03-24 09:26:25
Děkuji za recept,ale musel se trochu upravit nahradit plnotučným mlékem a použít normální cukr a do těsta trochu tuzemáku a citronové kůry a přidat jedeno vajíčko. výsledek perfektní jen moc nedrží tvar a musí se péci déle
toda raba... Husa - Husička v pomalém hrnci Vložil: Sylva 2021-12-13 08:17:27
Dobrý den jak velký hrnec (litru)je potřeba pro pomalé pečení asi 3kg husy. Děkuji za odpověď ... králík - Králík na zelenině v pomalém hrnci Vložil: Michal Procházka 2020-10-23 23:29:37
Hezký den, chci udělat králíka na zelenině v multifukčním hrnci, který umí tlakové, pomalé vaření a má i horkovzdušnou troubu. Můžete mi prosím poradit, jak nejlépe postupovat ?
Děkuji... hrnce - Vepřový guláš v pomalém hrnci Vložil: Ariana 2020-06-25 21:20:59
Mohu se zeptat, jaký typ hrnců máte? Já mám momentálně problém s tím, že se mi všechno připaluje. Takže sháním lepší hrnce. Kde sehnat a jaký typ? Našla jsem si že třeba titanové nádobí patří mezi nej. Co je na tom pravdy? Líbí se mi tady - www.bonio.c... Recept na cuketový salát ! - Cuketový salát Vložil: Marie H. 2020-05-13 23:28:50
Tuto čalamádu dělám leta, tak 20 velkých sklenic na zimu, používám i pod maso, ale Deko ani jiný konzervační příspěvek nedávám, není potřeba, zavářím.... |
|